Σεμινάριο αυτοάμυνας στο Ηράκλειο

εικόνα άρθρου
Επιστολή της οργάνωσης Filipino Combat Systems Hellas:

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας προσκαλέσουμε στο πρώτο ανοικτό σεμινάριο ύλης της πολεμικής τέχνης του Filipino Combat Systems στην Κρήτη στις 6 και 7 Ιουνίου 2015.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου επιπέδου γνώσεων σε πολεμικές τέχνες ή μαχητικά αθλήματα.

Στα δυο τετράωρα των δυο ημερών θα διδαχθούν μεταξύ άλλων τεχνικές από την νέα ύλη για τους προχωρημένους και δάσκαλους αλλά και βασικές τεχνικές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας που αφορούν την χρήση και άοπλη αντιμετώπιση του μαχαιριού -ων και ραβδιού-ων, τεχνικές φιλιππινέζικης πυγμαχίας, ψυχολογία μάχης (εμπλοκής - απεμπλοκής), με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως κατανοητά για τους αρχάριους συμμετέχοντες.

Το Filipino Combat Systems είναι μια σύγχρονη πολεμική τέχνη συνεχώς εξελισσόμενη σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής μας, και σκοπός της είναι να ετοιμάσει στα πλαίσια του δυνατού, τον οποιοδήποτε και την οποιαδήποτε, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει μια απειλή, με πρακτικές και απόλυτα εφαρμόσιμες τεχνικές, αλλά και με θεωρητικές γνώσεις που αφορούν αυτοπροστασία και το Νομικό πλαίσιο αυτής.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την οικογένεια μας από κοντά, αλλά και την ομορφιά και την μαγεία της Πολεμικής τέχνης του Filipino Combat Systems.

Πληροφορίες Μ.Φραγκιαδάκης-6948310084 ή Δ.Μπουδάκης-6979009989 ή στο https://www.facebook.com/events/907747192580266/

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι