Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Παγκόσμια διάκριση για την Ελλάδα στη Πυγμαχία

Παγκόσμια διάκριση για την Ελλάδα στη ΠυγμαχίαΤις μεγάλες διακρίσεις των τελευταίων ημερών από τις ελληνίδες αθλήτριες των μαχητικών ολυμπιακών αθλημάτων(Ασπρογέρακα,Πρεβολαράκη,Τελτσίδου) έρχεται να συμπληρώσει η μεγάλη διάκριση για την ελληνική Πυγμαχία που κατάφερε να αποσπάσει η αθλήτρια Νίκη Πίτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων που διεξήχθη στη Τάιπεϊ της Ταϊβάν κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία των 57 κιλών, στις 22 Μαΐου 2015.

Μετά από πολύ καλές εμφανίσεις η δεκαεπτάχρονη πυγμάχος απέκλεισε διαδοχικά την τουρκάλα Ουρκούγια και τη ρουμάνα Γιορντάκε χάνοντας όμως την πρόκριση στο τελικό στα σημεία από την ιταλίδα πρωταθλήτρια Ίρμα Τέστα, η οποία τελικά κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο μετάλλιο που κερδίζει ελληνίδα αθλήτρια στη κατηγορία νεανίδων στην ιστορία παγκόσμιου πρωταθλήματος πυγμαχίας της AIBA(International Boxing Association).

Την ελληνίδα αθλήτρια συνόδευε και καθοδηγούσε ο προπονητής Νίκος Πλέας.

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική