Έναρξη του προγράμματος «Τάι Τσι στο Πάρκο»-Δηλώσεις συμμετοχής των δασκάλων

εικόνα άρθρου
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το πρόγραμμα του πανελλήνιου οδηγού πολεμικών τεχνών «Τάι Τσι στο Πάρκο» που αφορά ανοιχτά μαθήματα της κινεζικής πολεμικής τέχνης/θεραπευτικής άσκησης Τάι Τσι Τσουάν, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και σε συνεργασία με τους δασκάλους και τις κατά τόπους σχόλες. Παρενθετικά να προσθέσουμε ότι πάνω από 260 ασκούμενοι μέχρι τώρα έχουν λάβει μέρος στα μαθήματα γνωρίζοντας από κοντά την τέχνη και μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ (ίντερνετ, έντυπος τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α.) από όλη την Ελλάδα, ενδιαφέρθηκαν και πρόβαλαν τα δωρεάν μαθήματα υποστηρίζοντας την προσπάθεια όλων μας.

Τα μαθήματα θα γίνονται τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2015 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι (απλοί περαστικοί, ασκούμενοι ήδη στο Τάι Τσι Τσουάν ή σε κάποια άλλη πολεμική τέχνη κ.λπ.), ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δωρεάν.

Όλοι οι δάσκαλοι Τάι Τσι Τσουάν που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 23 Μαΐου 2015 στo παρακάτω μέιλ:

info@polemikes-tehnes.gr

(ονοματεπώνυμο δασκάλου, ονομασία και τοποθεσία σχολής, διαπιστεύσεις, στοιχεία επικοινωνίας)


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι