Επετειακό σεμινάριο για τα 15 χρόνια της World Hapkido Federation στην Ελλάδα

εικόνα άρθρου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο σεμινάριο εκπαιδευτών της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο στις 14 και 15 Μαρτίου 2015.Με εντατική εκπαίδευση και με έμφαση στις Αναπνευστικές ασκήσεις, Προθέρμανση, Πτώσεις, Οργάνωση προπονήσεων Κινησιολογια ,Βασικές τεχνικές, Αυτοάμυνες Τεχνικές με μαχαίρι, Τεχνικές με μικρή ράβδο και τεχνικές με σπαθί οι συμμετέχοντες.
Εισηγητής ήταν ο πρόεδρος της ΠΕΧ Μάστερ Βαγγέλης Θάνος, υψηλόβαθμος δάσκαλος στην ιεραρχία της World Hapkido Federation, επικεφαλής Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι : Μιχάλης Σκαλτσουνάκης , Γιώργος Λανάρας , Βαγγέλης Σωτηρόπουλος, , Κωνσταντίνος Φαβάς, Γιώργος Καπατσώρης , Τατιάνα Μπουλή , Γιώργος Καλόγηρος και Γιώργος Προεστάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε και το 15ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Σεμινάριο Χαπκίντο απο τον Μάστερ Βαγγέλης Θάνος στις 9και 10 Μαΐου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης .
Το σεμινάριο θα έχει πανηγυρικό χαραχτήρα με εκδηλώσεις καθώς θα γιορτασθούν τα 15 χρόνια της WORLD HAPKIDO FEDERATION στην Ελλάδα .
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι