Ανοιχτό διήμερο σεμινάριο Τζιτ Κουν Ντο από την PMA Hellas

εικόνα άρθρου
Το διήμερο 18-19 Απριλίου 2015 η PMA HELLAS θα φιλοξενήσει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον ιδρυτή της PMA Guro Nick Sacoulas, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών παγκοσμίως.

O Guro Nick ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στις πολεμικές τέχνες από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους δασκάλους σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως: Dan Inosanto, Chris Sayoc, Surachai Sirisute, Erik Paulson και πολλούς άλλους ακόμα.

Το 1995 ίδρυσε την ακαδημία Progressive Martial Arts (PMA), η οποία έχει κερδίσει από τότε μέχρι σήμερα αμέτρητες διακρίσεις, με κορυφαία αυτή της καλύτερης σχολής πολεμικών τεχνών στον κόσμο για το 2009.

Το Σάββατο 18/4 θα διεξαχθεί σεμινάριο στην πολυδιάστατη τέχνη του Jeet Kune Do (JKD), όπου θα παρουσιαστούν αποτελεσματικές τεχνικές για πρακτική αυτοάμυνα, εμπλέκοντας όλα τα μαχητικά πεδία. Την Κυριακή 19/4, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην τέχνη του Sayoc Kali, όπου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές μέθοδοι στη χρήση πολλαπλών λεπίδων.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε πολεμικές τέχνες. Όσοι διαθέτουν προπονητικό/προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια πυγμαχίας/mma, σπασουάρ, μασέλα, εκπαιδευτικά ραβδιά/μαχαίρια, κτλ.), να τον έχουν μαζί τους.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου και για τις δύο μέρες είναι: Έναρξη: 11:00, Λήξη: 14:30 (με μισή ώρα διάλλειμα).
Κόστος συμμετοχής: €60 (για τις δύο μέρες), €45 (για την μία μέρα)
Για τους (ενεργούς) μαθητές της PMA Hellas:
€50 (για τις δύο μέρες), €35 (για την μία μέρα)
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο: 210-2587055

Διαβάστε περισσότερα για την PMA HELLAS
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι