Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Παράσταση Σαολίν Κουνγκ Φου στην Ηλιούπολη

Παράσταση Σαολίν Κουνγκ Φου στην  ΗλιούποληΤη Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, 19:30 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, Σοφοκλή Βενιζέλου & Πρωτόπαππα θα πραγματοποιηθεί παράσταση με θέμα την Παράδοση του Σαολίν Κουνγκ Φου.
Πρόκειται για μια ζωντανή παρουσίαση των μεθόδων και των ασκήσεων που έκαναν του μάχιμους μοναχούς τόσο διάσημους για τα κατορθώματά τους στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο, πλαισιωμένη με βίντεο - αφήγηση, που ξεδιπλώνει σημαντικές πληροφορίες για τον τρόπο που διαμορφώθηκε η κουλτούρα του Σαολίν στα 1500 χρόνια της ιστορίας του.
Τα δρώμενα "ενσαρκώνουν" ζωντανά οι μαθητές της σχολής παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Δάφνης υπό την καθοδήγηση του δασκάλου 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν Σι Γιάν Ία που βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια στην χώρα μας με σκοπό την διάδοση του παραδοσιακού Σαολίν.
Η παράσταση είναι για μικρούς και μεγάλους και θα πραγματοποιηθεί για μία μόνο φορά.
Η είσοδος είναι ελεύθερη .

Περισσότερα στο http://www.shaolin.com.gr/news/parastasi-shaolin-kung-fu-dafni-2015.aspx

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική