Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Τα αποτελέσματα από το Κύπελλο Σότοκαν Καράτε Δωδεκανήσων

Τα αποτελέσματα από το Κύπελλο Σότοκαν Καράτε ΔωδεκανήσωνΤην Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 ολοκληρώθηκε το άρτια οργανωμένο, 1ο Διασυλλογικό Κύπελλο Σότοκαν Καράτε Δωδεκανήσου ‘’Sawada Cup’’ στο κλειστό Γυμναστήριο Κρεμαστής, στην Ρόδο, παρουσία τεσσάρων συλλόγων, με 71 Ρόδιους αθλητές (54 Σότοκαν, 17 Χαπκίντο) και 8 διαιτητών.

Σκοπός της εν λόγω διοργάνωσης ήταν, να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες οι αθλητές, μια που οι μετακινήσεις εκτός Ρόδου, γίνονται ολοένα και δυσκολότερες! Το ‘’ευ αγωνίζεστε’’, η ευγένεια και ο αλληλοσεβασμός, παραμέρισαν τον ανταγωνισμό και όλα κύλισαν άριστα.

Τα έξοδα της διοργάνωσης καλύφθηκαν με ίδιους πόρους, καθώς δεν κάναμε χρήση της ευγενικής χορηγίας του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας και ο Δήμος μας.

6 φίλοι σύλλογοι από την υπόλοιπη Ελλάδα εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αλλά η οικονομική συγκυρία και οι κακοκαιρίες που έπλητταν εκείνη την μέρα την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν! Μας υποσχέθηκαν ότι θα έχουν δυναμική παρουσία στο επόμενο διασυλλογικό στην Ρόδο, μια που ο θεσμός αυτός, ήρθε για να μείνει!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των αθλητών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε, παρά τις δυσκολίες, να προσφέρουμε στους νέους του νησιού μας.
Ευχαριστούμε τον Περιφερειακό σύμβουλο κο Ανανία Άγγελο για την απονομή που έκανε στους αθλητές, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κο Αιβάζη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δ.Κ Κρεμαστής κο Ποδιώτη Τσαμπίκο.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:


…από τον Α.Σ Σότοκαν Καράτε Ρόδου

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Olympus
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική