Σεμινάριο Αϊκίντο με τον Πέτρο Μουλαγιάννη

εικόνα άρθρου
Το Shakaido dojo στην Αμαλιάδα διοργανώνει σεμινάριο Αϊκίντο με τον Δάσκαλο Πέτρο Μουλογιάννη,4ο νταν , στις 28 και 29 Μαρτίου 2015
Το σεμινάριο απευθύνετε και σε αρχάριους μαθητές και όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την τέχνη του Αϊκίντο είναι ευπρόσδεκτοι.
Πληροφορίες-Εγγραφές: 6944 750 223

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μουλαγιάννη

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες το 1989, σε ηλικία 18 ετών, εξασκούμενος στο Shotokan Karate (κάτοχος 1ου dan), μέχρι την ημέρα που γνώρισε την τέχνη του Aikido, η οποία αμέσως τον κέρδισε λόγω της φιλοσοφίας της, της αρμονικής της κινησιολογίας και της πληρότητας των τεχνικών της.

Ξεκίνησε την εκπαίδευση του στο Aikido το 1996, στο FukuShinKan Dojo υπό τη διδασκαλία και στενή καθοδήγηση του Sensei Γιώργου Κολιόπουλου 6 Dan Aikikai Hombu.

Τον Αύγουστο του 2000 απέκτησε το 1ο dan Aikikai, τον Ιούνιο του 2003, το 2ο dan Aikikai, τον Ιανουάριο του 2007 το 3ο dan Aikikai, ενώ το Δεκέμβριο του 2010 το 4ο dan Aikikai.

Επί σειρά ετών δίδαξε Aikido στο Fukushinkan Dojo του sensei Γιώργου Κολιόπουλου, ως βοηθός του (αρχικά ως Fukushidoin και εν συνεχεία ως Shidoin), ενώ το ανήσυχο πνεύμα του για αναζήτηση γνώσης και η επιθυμία του να εμβαθύνει αλλά και να διευρύνει την προσέγγιση και τις γνώσεις του στο μαγικό κόσμο της τέχνης του Aikido, τον έφεραν να εξασκείται και να εκπαιδεύεται παράλληλα και επί σειρά ετών στο dojo ‘’Αϊκίντο Αθηνών’’ υπό τους δασκάλους Janet Clift Sensei 6. Dan Aikikai Hombu Dojo και Eamonn Devlin Sensei 5 Dan Aikikai Hombu Dojo.

Καθ όλη τη διάρκεια της εξάσκησης του στο Aikido, παρακολούθησε τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Νορβηγία), πολλά σεμινάρια υψηλόβαθμων δασκάλων, τόσο από την Ιαπωνία και το Hombu Dojo, όπως με τον Doshu Moriteru Ueshiba, τους Shihan Tada, Kobayashi, Sugano, Asai, Yokota, Fujimoto, Fujita, Inaba, Miyamoto, Arai, Rokubota, Hatayama, Sugawara, Mori, όσο και από την Ευρώπη, όπως με τους Shihan Tissier, Smith, Jones, Brady, Hayward, Olsen, Martucci sensei, Guillemin sensei.

Το 2010 ίδρυσε, το Aikido Tokaido Dojo, στην Παλλήνη και στη Ραφήνα και το 2011 και σε συνεργασία με την Ακαδημία Αϊκίντο και τον Βασίλη Νυκτερή Sensei 4 Dan Aikikai Hombu Dojo, ξεκίνησε να ακολουθεί τον Shihan Christian Tissier 7 Dan Aikikai Hombu Dojo. Απο το 2015 βρίσκεται υπό την τεχνική επίβλεψη του Michel Erb Sensei, 6. Dan Aikikai.
Το 2013 το Aikido Tokaido Dojo άρχισε να λειτουργεί και στο κέντρο της Αθήνας.

Από το 2004 εξασκείται παράλληλα και στο Iaido και σήμερα κατέχει το βαθμό του 4ου Dan.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι