Σοφά λόγια

Το μάθημα είναι απλό, ο μαθητής είναι περίπλοκος.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ξεχώρισε ο Πρωτέας Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό(I.T.F)

Ξεχώρισε ο Πρωτέας Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό(I.T.F)Στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου και 1,2 Νοεμβρίου 2014 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων-Κορασίδων ΤΑΕ KWON – DO I.T.F.

Ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ καλό τόσο από πλευράς συναγωνισμού και συμμετοχής όσο και από πλευράς οργάνωσης και ροής των αγώνων .
Ο Γιαννιώτικος σύλλογος TAE KWON-DO Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (Λαμπρίδου 4, τηλ: 2651304874) συμμετείχε με 24 αθλητές και αθλήτριες. Για ακόμη μια χρονιά ήταν από τους κορυφαίους συλλόγους του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την Δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων.

Οι αθλητές του Γιαννιώτικου συλλόγου που στην πλειοψηφία τους ήταν καινούργια ομάδα κατάφεραν μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση να ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά. Με την ποιότητα τους και την πολύ καλή προετοιμασία τους καταφέρανε να είναι από τους κορυφαίους αθλητές και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας συνολικά 3 Χρυσά, 2 Αργυρά και 5 Χάλκινα μετάλλια.

Πιο αναλυτικά: Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Ντάκουλας Γεώγιος , Δερβένης Παύλος και Σκουλίκας Παντελής .

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές: Κύρκος Σπυρίδων και Αλεξίου Ασημούλα .

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές : Κατσαντώνης Γεράσιμος , Τσιόκος Αλέξανδρος, Καϋμενάκη Νεφέλη, Μπάσιος Γεώργιος και Τσίμαρη Βάγια .

Την Τέταρτη θέση και λίγο πριν τα μετάλλια κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στις κατηγορίες τους να διακριθούν κατέκτησαν οι αθλητές : Γκαρτζονίκα Ναδήνα και Ανδρούτσου Στυλιανή .

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Παπαδιώτης φανερά ικανοποιημένος μας δήλωσε :

Για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να είμαστε από τους κορυφαίους συλλόγους σε Πανελλήνιο Επίπεδο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ακόμη πιο πολύ για τον Πρωταθλητισμό. Θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε φόρα και προσπαθούμε να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι μικροί μας αθλητές που για πρώτη του φορά συμμετείχαν σε αγώνες απέδωσαν πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε. Βέβαια στην προετοιμασία που προηγήθηκε προσαρμόσαμε την προπόνηση των μικρών αθλητών σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι λοιπόν καταφέραμε σαν σύλλογος να δείξουμε ότι ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες η προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούμε εκτός από σωστή και μελετημένη είναι και αποδοτική. Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε όλα τα προπονητικά τμήματα του αθλήματος δουλεύοντας προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό έχουμε πάντα καλά αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα μας. Επόμενος στόχος των αθλητών του Συλλόγου μας είναι το ανοιχτό πρωτάθλημα στην Βουλγαρία στις 15,16 Νοεμβρίου για την ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών καθώς και τα φιλικά πρωταθλήματα παίδων-κορασίδων που πρόκειται να διεξαχθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς.»

Ακολουθήστε τον Πρωτέα στη σελίδα του στο Fb: A.C. Proteas Ioanninon

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική