Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 8ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο(Κλειστό Γυμναστήριο) στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2014 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού και του Δημοτικού οργανισμού πολιτισμού και αθλητισμού του Δ. Ναυπλίου.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, τεχνικές αυτοάμυνας, light Contact και kick Light. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1400 αριθμός που κατατάσσει το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα με κοινή αποδοχή από όλους τους δασκάλους ανεξαρτήτως τέχνης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος και για πρώτη φορά συμμετείχαν σωματεία από την ελληνική ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ και ότι το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ(Π.Ο.Κ.) κ.Μιχάλης Τριανταφύλλου.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτρης Κωστούρος, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοπονήσου Κ. Βασίλης Σιδέρης καθώς και αρκετός κόσμος της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του Ναυπλίου και φυσικά νέοι και νέες από τον χώρο του αθλητισμού.

Ιδιαίτερη αναφορά και θερμές ευχαριστίες αρμόζουν στους χορηγούς και στην ομάδα των εθελοντών της διοργάνωσης που με την προσωπική τους παρουσία συνετέλεσαν καταλυτικά στην επιτυχία των αγώνων.

Ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών συμμετείχε ως χορηγός επικοινωνίας.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι