135 άτομα στη Σχολή Προπονητών του Ταεκβοντό (ITF), στην Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Ολοκληρώθηκε στην Θεσσαλονίκη, με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος της Σχολής Προπονητών του Ταεκβοντό(ITF),Ιουλιος-Δεκέμβριος. Τα μαθήματα της Σχολής γίνονται στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου και οι συμμετέχοντες έφτασαν τα 135 άτομα.

Το προηγούμενο Σάββατο έγινε το μάθημα παιδαγωγικά παιχνίδια με τον Θεοφύλακτο Αναστασιάδη και την Κυριακή το πρακτικό μάθημα εναλλακτικοί τρόποι προθέρμανσης με τον Γεώργιο Παπαδιώτη στο ξενοδοχείο Καψής.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία της σχολής προπονητών. Τα σχόλια από τους σπουδαστές της σχολής είναι πολύ θετικά. Δεχτήκαμε πολλά συγχαρητήρια, από παλιούς πρωταθλητές που συμμετέχουν στη Σχολή, για την οργάνωση, την επιλογή των μαθημάτων και τους Καθηγητές που επιλέξαμε να διδάξουν. Έχουμε κάλυψη περίπου τα δύο τρίτα των μαθημάτων και συνεχίζουμε δυναμικά με τα πρακτικά μαθήματα , που θα διαρκέσουν μέχρι τον Δεκέμβριο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Σχολής είναι η Αναστασία Σκαμάγκη και μέλη της η Μαρία Δαμίγου, η Αντιγόνη Μπουλουγούρα, ο Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Παναγιώτης Φίτζιος, ενώ διευθυντής της Σχολής είναι ο κύριος Γεώργιος Γρούιος καθηγητής στο ΤΕΦΑ Θεσσαλονίκης.

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι