To Παγκόσμιο Κύπελλο Shito-ryu Shukokai Karatedo στην Κρήτη

εικόνα άρθρου
Στις 18 Οκτωβρίου 2014, διοργανώνεται από τον Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο μεγάλο κλειστό γήπεδο "Δύο Αοράκια" το Παγκόσμιο Κύπελλο Shito-ryu Shukokai Karatedo, παίδων, γυναικών, ανδρών, με την επωνυμία "Yamada Cup 2014", με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου.

Την διοργάνωση υποστηρίζει και ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών ως χορηγός.

Αναμένονται περισσότεροι από 100 αθλητές από χώρες του εξωτερικού και 150 Έλληνες αθλητές. Συμμετοχές μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει από Αγγλία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιράν, Μποτσουάνα, Ουαλία, Σλοβενία.

Επίσης, στις 16 και 17 Οκτωβρίου διοργανώνονται σεμινάρια με κορυφαίους Ιάπωνες (και όχι μόνο) δασκάλους του συστήματος Shito-ryu Shukokai Karate Do, με τον κ. YAMADA Haruyoshi, 10ο Dan (Ιαπωνία), να ηγείται των σεμιναρίων, με τη βοήθεια των κ.κ. KAMOHARA Tsutomu, 9ο Dan (Ιαπωνία), SAKITANI Sueo, 8ο Dan (Ιαπωνία), Denis CASEY, 8o Dan (Αγγλία) αλλά και πλήθος άλλων υψηλόβαθμων δασκάλων.

Ένα μεγάλο ατού της διοργάνωσης είναι η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ στο κοινό, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, από τις 9 έως και τις 11 το πρωί! Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τους διοργανωτές του event και να δηλώσει συμμετοχή, ή, απλά, να παρευρεθεί στο κλειστό γήπεδο "Δύο Αοράκια" κατά τις ώρες των σεμιναρίων. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ! Ενημερωτικά δελτία έχουν σταλεί σε όλα τα σχολεία Α'Βάθμιας εκπαίδευσης του Ηρακλείου.

Μέσω του μεγάλου αυτού γεγονότος, η διοργανωτική επιτροπή επιθυμεί εκτός από το μοναδικό αυτό θέαμα για τα δεδομένα της Κρήτης που θα παρέχει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, να προωθήσει τις αξίες του Karate, το αθλητικό πνεύμα, τη φιλοσοφία και την ομορφιά που μας παρέχει, ώστε να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι δεν πρόκειται για κάτι το άσχημο ή το αποτρόπαιο, αλλά ότι πρόκειται για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ υπόθεση, που αφορά πρώτα το ΠΑΙΔΙ, τη ΓΥΝΑΙΚΑ και μετά τον άνδρα! Θέλουμε να προωθήσουμε την πραγματικότητα του αθλήματος και να δείξουμε ότι αφορά την αυτοάμυνα και ότι αποτελεί και έναν τρόπο εκπαίδευσης του παιδικού νου για την καταπολέμηση του σχολικού bullying με την αποφυγή συγκρούσεων από ψυχολογικής πλευράς.

Επίσης, εκτός από κορυφαίους αθλητές, θα έχουμε μαζί μας και κορυφαίους -παγκοσμίως- δασκάλους τόσο από την Ιαπωνία όσο και από την Ευρώπη. Των σεμιναρίων θα ηγηθούν οι Ιάπωνες κ.κ. Haruyoshi YAMADA (10ο Dan, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Shitoryu Shukokai Karatedo, εκπρόσωπος της Ιαπωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Inagawa), Tsutomu KAMOHARA (9ο Dan, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Shitoryu Shukokai Karatedo), Sueo SAKITANI (8ο Dan, Τεχνικός Εκπρόσωπος & Αντιπρόεδρος της Ιαπωνικής Ένωσης Shitoryu Shukokai Karatedo) και ο Βρετανός κ. Denis CASEY (8o Dan, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Shitoryu Shukokai Karatedo).

Οι εκδηλώσεις για τους αθλητές μας θα διαρκέσουν σε ένα πλήρες πρόγραμμα από τις 14 έως και τις 19 Οκτωβρίου συμπεριλαμβανομένων και εκδρομών σε αξιοθέατα του νησιού. Σεμινάρια θα υπάρξουν στις 16 & 17 Οκτωβρίου, ενώ το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με το Παγκόσμιο Κύπελλο "Yamada Cup 2014", το οποίο θα λάβει χώρα στο Μεγάλο Κλειστο Γυμναστήριο Ηρακλείου "Δύο Αοράκια". Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί και το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι από τις 18:00. Καλούμε το κοινό και συστήνουμε να προσέλθει ιδιαίτερα από τις 18:00 έως τις 22:00 το βράδυ, οπότε και θα λάβουν χώρα η επίσημη τελετή έναρξης, οι τελικοί και οι ομαδικοί αγώνες & οι επιδείξεις. Φυσικά και η είσοδος είναι ελεύθερη, όπως επίσης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσέλθει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από τις 9πμ και έπειτα.
Στο γεγονός αυτό έχουν προσκληθεί και οι πρόξενοι των χωρών, όπως και οι τοπικές αρχές.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Shito-ryu Shukokai Karatedo - www.shukokai-greece.org
Το

Με εκτίμηση,


Νικόλαος Καραϊσκάκης
Εκπαιδευτής - Προπονητής ΓΓΑ
Παγκρήτιος Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών
Αντιπρόεδρος,
Ελληνική Ένωση Shito-ryu Shukokai Karatedo

Δημήτριος Πετράκης
Πρόεδρος,
Παγκρήτιος Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών
Εκπρόσωπος Παγκόσμιας Ένωσης
Shito-ryu Shukokai Karatedo

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι