Μποξ Σαβάτ: Σε αναμονή για την αναγνώριση από την ΓΓΑ

εικόνα άρθρου
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μποξ Σαβάτ,Χρήστος Κάκος, μας μιλάει για την ανάπτυξη και την αναγνώριση:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το Μποξ Σαβάτ, η Γαλλική Πυγμαχία όπως την ξέρουν οι περισσότεροι, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επίσημη αναγνώρισή της από την Πολιτεία, από την ΓΓΑ. Οι προσπάθειες τόσων ετών έπιασαν τόπο και το άθλημά μας γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία του. Η μεγάλη ανάπτυξή μας τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι είμαστε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα αθλήματα πολεμικών τεχνών στην χώρα μας.Αυξήθηκαν τα σωματεία φθάνοντας τα 42 ο αριθμός των αθλητών μας πολλαπλασιάσθηκε, και το άθλημά μας άρχισε ν’ αποκτά και στην χώρα μας το δικό του κοινό. Τώρα λοιπόν που η όλη κατάσταση ωρίμασε προχωράμε και στην τακτοποίηση όλων όσων πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε η Ομοσπονδία μας να μπει και τυπικά κάτω από την αιγίδα της ΓΓΑ».

Και κατέληξε: «Στην προσπάθειά μας για ανάπτυξη, εξάπλωση και αναγνώριση, έχουμε την πλήρη και ουσιαστική υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματός μας, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να μας το δείχνει. Αυτό έκανε και πριν από λίγο καιρό που η πρόεδρός της, αλλά και πολλά ακόμα στελέχη της ήρθαν στην Ελλάδα και παρακολούθησαν την Σχολή προπονητών και διαιτητών που ήταν υπό την αιγίδα τους».

- Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, ολοκληρώθηκε με τις απονομές των διπλωμάτων η Σχολή που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι. Σχολή την οποία παρακολούθησαν 110 προπονητές, διαιτητές, αλλά και πολλοί αθλητές και αθλήτριες.

- Σε λιγότερο από 10 ημέρες, την επόμενη Κυριακή (28 Σεπτεμβρίου 2014) οι φίλοι του Μποξ Σαβάτ θα βρεθούν στο Βέλο Κορινθίας, εκεί όπου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Assaut και Combat όλων των κατηγοριών.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι