Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Λέο Βιέιρα στην Κρήτη

εικόνα άρθρου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο καλοκαιρινό Brazilian jiujitsu camp στην Κρήτη. Τριάντα αθλητές από όλο τον κόσμος απόλαυσαν τόσο τις Κρητικές παραλίες , την Κρητική κουζίνα και την νυκτερινή ζωή όσο και τις προπονήσεις στο 5 αστέρων ξενοδοχείο porto Platanias στα Χανια, υπό την καθοδήγηση του μεγάλου αθλητή και δασκάλου Leo Vieira.

O μεγάλος δάσκαλος, συγκαταλέγεται στους 10 καλύτερους αθλητές του κόσμου , Leo Vieira μαζί με τον μαυρη ζώνη Chico Mendes και τον μαύρη ζώνη Antonio Sidiropoulo , (Βραζιλιάνος με πατέρα Έλληνα) δίδαξαν για 7 ημέρες πρωί βράδυ τεχνικές μάχης εδάφους τόσο με gi και όσο και χωρίς gi. Η διοργάνωση όμως πέρα την προπόνηση είχε επίσκεψη στην πανεμορφη παραλία στα φαλασαρνα , στο υπέροχο Ελαφονίση όπου και έγιναν καταδύσεις (scuba diving) , επισκέψεις σε παραδοσιακές ταβέρνες για την εκμάθηση της κρητικής διατροφής καθώς και βραδυνές εξορμήσεις στην νυκτερινή ζωή των Χανίων.

Ευχαριστημένοι συμμετέχοντες , προπονητές και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2015 . Νέα σύντομα στο bjjcrete.weebly.com
Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες , τον πανελλήνιο οδηγό πολεμικών τεχνών για την χορηγία επικοινωνίας, τo ξενοδοχείο porto platanias για την φιλοξενία, την CheckMat για την υποστήριξη και τους συλλόγους πολεμικών τεχνών Ακρωτηρίου και Human Chess.

Από τον Α.Σ Πολεμικών Τεχνών Human Chess
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι