Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όλη τη χώρα

Ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όλη τη χώρα Ανοίγουν, την Δευτέρα στις 1 Σεπτεμβρίου 2014 ,οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων σε όλη τη χώρα. Η πολυαναμενόμενη ημέρα, θα συνοδευτεί και από την έλευση νέων προσώπων, υποψηφίων μαθητών που θα παρουσιαστούν για εγγραφές η για τους πιο επιφυλακτικούς για «να ρίξουν μια ματιά». Η δημοσιογραφική κάλυψη της κίνησης που έχουμε, τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε στον πανελλήνιο οδηγό πολεμικών τεχνών για την ανεύρεση σχολής από υποψήφιους μαθητές (αισίως οι σχολές του οδηγού ξεπερνάνε τις 200) έχουν αρχίσει εδώ και μέρες και όλα δείχνουν ότι αυτή την χρονιά θα έχουμε την μεγαλύτερη προσέλευση μαθητών από κάθε άλλη.

Ευκαιρίας δοθείσης και αναλογιζόμενοι το πώς ξεκινήσαμε όλοι μας το ταξίδι στο Δρόμο των πολεμικών τεχνών θα θέλαμε να προτρέψουμε , τους ίδιους τους υποψήφιους μαθητές ,αυτούς που θα σταθούν στη «πύλη» της σχολής για πρώτη φορά: Σταθείτε στην πύλη για μία μόνο στιγμή πριν εισέλθετε και νιώστε. Το επόμενο βήμα θα αλλάξει την ζωή σας…

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
KRAV MAGA PERISTERI
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
Αθλόπολις
KRAV MAGA MALEH
JUDO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική