Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Κούμντο της Π.Ε.Χ

εικόνα άρθρου
Mε αμείωτο ενδιαφέρον εξελίχθηκε το σεμινάριο Kumdo στο κεντρικό dojang της Π.Ε.Χ,στις 22 Ιουνίου 2014. Καλεσμένος του μάστερ Θάνου και της ομάδας εκπαιδευτών του ήταν ο μάστερ Kim beom 7 dan στο kumdo και τεχνικός υπεύθυνος στην Ευρώπη της Duk moo kumdo international. κατά το διήμερο σεμινάριο τέθηκαν οι βάσεις για την συνεργασία της Duk moo kumdo international με την Π.Ε.Χ όσο αφορά στην εκπαίδευση του Kumdo.
Η Ακαδημία DUK MOO ιδρύθηκε το 1958 από τον Grand Master Kim Duk In στη Σεούλ της Ν. Κορέας και περιλαμβάνει διδασκαλία Tae Kwon Do, Hapkido και Kumdo. Ο Grand Master Kim διδάχθηκε σπαθί από τον Kim Young Dal, τον καλύτερο γνώστη σπαθιού της Κορέας. Επίσης διδάχθηκε σπαθί και κοντάρι από τον παππού του, τον στρατηγό Jul Chung Kim Kyung Sik, ο οποίος ήταν ο παλαιότερος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών της εποχής του, καθώς και υψηλόβαθμος αξιωματούχος, επικεφαλής της Βασιλικής Σωματοφυλακής κατά το τέλος της δυναστείας Chosun. Ο Master Kim Beom είναι ο γιος του Grand Master Kim και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Duk Moo στην Ευρώπη. Με έδρα την Αγγλία από το έτος 2000, έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια και επιδείξεις Hapkido και Kumdo σε πολλές χώρες όπως Κορέα, Γαλλία, Μαρόκο, Ελλάδα, Ισπανία, Βέλγιο, Παναμά, Ιρλανδία και Αγγλία.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές της Π.Ε.Χ , Σκαλτσουνάκης Μιχαήλ , οι Κώστας Ζαφειριάδης , Κωνσταντούλας Δούκας Γιώργος Λανάρας , Γιώργος Καλόγηρος , Τίνα Πολίτου , Τατιάνα Μπουλή, Νικόλαος Λώμης, Δημήτρης Σαντραζάμης και ο Γιώργος Προεστάκης .Καθώς και ο υπεύθυνος για την Ελλάδα της Duk moo kumdo international μάστερ Δημήτριος Υφαντίδης .
Εκ της Π.Ε.Χ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι