Η παρουσία της Krav Maga Global (KMG) στην Ελλάδα

εικόνα άρθρου
Η Krav Maga Global (KMG) συμπλήρωσε έξι μήνες παρουσίας στην Ελλάδα.
H διεθνής οργάνωση της Krav Maga Global είναι ο πιο εξειδικευμένος φορέας εκπαίδευσης και εξέλιξης του Krav Maga το παγκόσμια γνωστό Ισραηλινό σύστημα τακτικών αυτοάμυνας.

Με βάση την Νετάνια, στο Ισραήλ, εκπροσωπείται από το 2010 σε περισσότερες από εξήντα χώρες με πρόεδρο και επικεφαλής εκπαιδευτή τον Master Eyal Yanilov και την επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών “Global Instructors Team”. Η ΚΜG είναι παρούσα πλέον και στην Ελλάδα μεταφέροντας την τεχνογνωσία της και στην χώρα μας κατ'ευθείαν από την πηγή.

Κατόπιν των ανοιχτών σεμιναρίων που έγιναν απο τον Master Eyal Yanilov τον περασμένο Δεκέμβριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , η KMG εδραιώθηκε άμεσα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και ήδη αριθμεί δέκα σχολές εκμάθησης με αντίστοιχους πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Κατά τους τελευταίους έξι μήνες, διενεργήθηκαν οι πρώτες εξετάσεις ασκουμένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργήθηκαν θεματικά ανοιχτά σεμινάρια αυτοάμυνας, όπως και εντατικά προγράμματα μετεκπαίδευσης εκπαιδευτών.

H σαιζόν κλείνει με την πρώτη συμμετοχή Ελλήνων ασκουμένων και εκπαιδευτών, στα ετήσια εβδομαδιαία εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης της KMG κατα τους μήνες Ιουνίου - Ιουλίου στο Ισραήλ (Practitioner, Graduate & Expert Camps) . Αξίζει επίσης να σημειωθεί , ότι η Αθήνα επιλέχθηκε ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το πρώτο “Director's Meeting” Νότιας Ευρώπης & Βαλκανικών χωρών όπου και θα παρευρεθούν οι αντίστοιχοι εκπρόσωποι των χωρών στις 16 & 17 Αυγούστου 2014.

Ο επόμενος άμεσος στόχος της KMG στην Ελλάδα, είναι η οργάνωση της πρώτης σχολής εκπαιδευτών (General Instructor Course) διάρκειας διακοσίων ωρών, όπως και η δημιουργία ανοιχτών σεμιναρίων αυτοάμυνας για το κοινό και τους ασκουμένους, αλλά και εξειδικευμένα “σχολεία” για ομάδες που ενεργοποιούνται στον τομέα προστασίας υψηλών προσώπων και την επιβολή του νόμου.

Την ανάπτυξη της KMG στην Ελλάδα επιβλέπει προσωπικά ο Μaster Eyal Yanilov ο οποίος είναι το μόνο άτομο στο οποίο ο ιδρυτής του συστήματος Grandmaster Imi Sde-Or (Imrich Lichtenfeld) απένειμε τό δίπλωμα του ιδρυτή της αριστείας και τoν πρωτοφανή βαθμό του Expert 8 / Master 3 - την υψηλότερη κατάταξη στο Krav Maga παγκοσμίως. Προκειμένου να διαχειριστεί την πρόκληση της διάδοσης του συστήματος σε πραγματικά διεθνή επίπεδο, το 1996 ίδρυσε την διεθνή ομοσπονδία Krav Maga (Ι.Κ.Μ.F) κάτω από την επίβλεψη και την υποστήριξη του Imi , και υπηρέτησε ως πρόεδρος της έως το 2010, όπου προσωπικά εκπαίδευσε το σύνολο της πρώτης γενιάς Ισραηλινών εκπαιδευτών στον κόσμο.

To 2010 ίδρυσε την Krav Maga Global και συνεχίζει να εκπαιδεύει ανα τον κόσμο , ενώ έχει δημιουργήσει μια μοναδική παγκόσμια υποδομή για τη διάδοση του συστήματος .

Με την αξιοποίηση δεκαετιών πρακτικής εμπειρίας σε όλο τον κόσμο, ο Eyal Yanilov και η Krav Maga Global Ελλάδος είναι υπερήφανοι για την διατήρηση και την προώθηση της αυθεντικής πνευματικής, ηθικής και επαγγελματικής πορείας όπως αυτή κληρονομήθηκε από τον ιδρυτή του Krav Maga, του αείμνιστου Imi Sde-Or (Imrich Lichtenfeld)
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι