Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Όλα έτοιμα για τους αγώνες Max Pain στη Ρόδο

Όλα έτοιμα για τους αγώνες Max Pain στη ΡόδοΌλα έτοιμα για τους αγώνες Max Pain και την επίδειξη πολεμικών τεχνών που θα γίνει στη Ρόδο στις 29 Ιουνίου 2014.
Τα max pain θεωρούνται από τις πλέον σκληρές επαγγελματικές διοργανώσεις με 5 αγωνιστικές διοργανώσεις στην Ευρώπη μια εκ των οποίων θα γίνει στο νησί της Ρόδου δίνοντας έτσι βήμα σε ντόπιους αθλητές να αποδείξουν την αξία τους κάτι που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί και πετυχαίνει με παρόμοιες διοργανώσεις ο δραστήριος εκπαιδευτής Παναγιώτης Κανελλόπουλος από τους "ΜΑΧΗΤΕΣ" ΡΟΔΟΥ! Η διοργάνωση εκτός των αγώνων θα περιλαμβάνει live rock μουσική με τους εκπληκτικούς "on the rocks" καθώς και επίδειξη πολεμικών τεχνών από το Hapkido Rodou και τον instractor Γιάννη Αθανασίου ,τον Μανό Σεϊτη με ταεκβοντό και κιόκουσιν καράτε καθώς και τον Άνθιμο Αντώνογλου με Σότοκαν jks! Αναμένετε sold out μιας και το ενδιαφέρον του κόσμου για την διοργάνωση είναι έκδηλο!
Κλιμάκιο της διοργάνωσης με τον πρόεδρο του combat jiu jitsu στην Ελλάδα Γιώργο Κιουρτίδη και συνδιοργανωτή των max pain σε συνεργασία με τον Α.Σ WU SHU KWAN KUNG FU ΡΟΔΟΥ "Ο ΜΑΧΗΤΗΣ" και τον πρόεδρο και εκπαιδευτή Παναγιώτη Κανελλόπουλο, θα φτάσει στην Ρόδο στις 24 Ιουνίου όπου και θα υποληφθούν των τελευταίων λεπτομερειών των αγώνων.
Εκτός των αθλητών θα έρθουν και επίσημοι κριτές και διαιτητές και στους αγώνες θα υπάρχουν 3 διεκδικήσεις ζωνών όπου αναμένονται σκληρές μάχες!
Ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε τις καρτέλες των αγώνων


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
JUDO
KRAV MAGA PERISTERI
Olympus
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
KRAV MAGA MALEH
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική