Πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό(I.T.F.) 2014 εφήβων-νεανίδων

εικόνα άρθρου
Στη Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 31 Μαϊου 2014, πραγματοποιήθηκε η Πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων για το 2014. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός υψηλός καθώς οι πρώτοι των κατηγοριών θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Πόλη ΝΤΟΥΣΑΜΠΕ του ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ στις αρχές Αυγούστου .

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για μια ακόμη φορά θα είναι παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με ακόμη δύο αθλητές , την Λεκατσά Μαρία (χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2012 και Ασημένια Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013) και τον Τιμαγένη Δημήτριο (Χρυσό Πρωταθλητή Ευρώπης το 2012). Και οι δύο πρωταθλητές επικράτησαν στις κατηγορίες τους κατακτώντας την πρώτη θέση παίρνοντας έτσι το “εισιτήριο” για την Εθνική Ομάδα. Πολύ καλή αγωνιστική πορεία είχαν και οι υπόλοιποι 6 αθλητές του γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου καθώς αρκετοί κατάφεραν να φτάσουν έως και τους ημιτελικούς των κατηγοριών τους: ΜΠΑΝΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ , ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ , ΚΑΧΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , ΚΟΡΔΑ ΕΛΕΝΗ , ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ .

Μεγάλη τιμή και για τον Γιαννιώτη προπονητή και προπονητή του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ. Παπαδιώτη Γεώργιο καθώς κατά την διάρκεια των αγώνων και πριν από τους τελικούς του απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιο Βαλασιάδη ο τίτλος του MASTER και το 7 DAN. Ένας τίτλος που κατατάσσει τον Γιαννιώτη προπονητή στους κορυφαίους ΄΄ Δασκάλους ‘’ του αθλήματος . Μια αναγνώριση τόσο για την προσφορά του τα τελευταία χρόνια ως προπονητή της Εθνικής Ομάδας όσο και την πορεία του Γιαννιώτικου συλλόγου και των αθλητών του . Ο προπονητής του Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» κ. Παπαδιώτης Γεώργιος και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας TAE KWON-DO I.T.F. μας δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μου. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Αθλητικός μας Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλη την σημερινή κατάσταση που βρισκόμαστε, την οικονομική και την ψυχολογική, ο «ΠΡΩΤΕΑΣ» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους δύο πρωταθλητές μας για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν και να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτήν την πρόκριση. Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή(!) και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος από την ‘επαρχία’ που έχει μόνο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.»

Ακολουθήστε μας στην σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!!
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι