Αξιόλογη παρουσία οι ξιφομάχοι της Γ.Ε.Η

εικόνα άρθρου
Πλούσιο σε αγωνιστική δράση το προηγούμενο τριήμερο για την Ξιφασκία. Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 έγιναν στα Χανιά οι αγώνες Ξιφασκίας KIDS’CUP που αφορούσαν ηλικίες 8-17 χρονών καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών-Γυναικών
στις 3-4 Μαΐου.
Η Γ.Ε.Η. συμμετείχε στο KIDS’ CUP με δύο αθλητές, τον Στέλιο Παπαδάκη στην κατηγορία των Παμπαίδων που κατέλαβε την 5η θέση και τον Μιχάλη Βαρδάκη στην κατηγορία των Εφήβων που καταταγεί 18ος.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Γ.Ε.Η. εκπροσωπήθηκε από δυο αθλητές στα ατομικά αγωνίσματα τον Μανώλη Μελαμπιανάκη και τον Μιχάλη Πασαδάκη.
Ο πρώτος κατάφερε με ευκολία να προκριθεί στην τελική 36αδα. Στον αγώνα για την είσοδο της στην 16άδα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και τελικά κατέλαβε την 18η θέση στη τελική κατάταξη ανάμεσα σε 96 αθλητές. Ο Μιχάλης Πασαδάκης αφού κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο αποκλείστηκε στη συνέχεια και καταταγεί 60ος.
Την επόμενη μέρα στα ομαδικά αθλήματα η ομάδα της Γ.Ε.Η. με τους Μανώλη Μελαμπιανάκη, Μιχάλη Πασαδάκη και Μιχάλη Βαρδάκη κατέκτησε τη 12η θέση.

“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες Ξιφασκίας και τους εύχεται καλή συνέχεια στις αθλητικές τους υποχρεώσεις. Συγχαίρουμε επίσης, την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων για την άψογη διοργάνωση των παραπάνω αγώνων.”

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί τμήματα για όλα τα όπλα και τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο-θύρα 6 ( τηλ.6951922671-κ.Γιάννης Μητάκης )και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχανών (τηλ.6974828302-κ.Αντώνης Παπαδάκης)

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι