Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν στη Χαλκιδική

Σεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν στη Χαλκιδική Ο Αθλητικός Όμιλος Wushu-CHEN LONG διοργανώνει σεμινάριο Tάι Τσι Τσουάν και Τάι Τσι Τσίαν (Tάι Τσι με ξίφος) καθώς και Γιόγκα στη μαγευτική Βουρβουρού της Χαλκιδικής, στις 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014. Θα διδάξουν η σιφού Άννα Τανούλη και η Δήμητρα Ατέση.Η ηρεμία της φύσης σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες της πρακτικής του Τάι Τσι, της Γιόγκα και του Σύγχρονου Διαλογισμού θα επιφέρουν μια αναζωογονητική εμπειρία που θα τονώσει σώμα ,νου και πνεύμα και θα ξεκουράσει από την καθημερινότητα.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκμάθηση της διεθνής φόρμας των 42 κινήσεων στο Τάι Τσι Τσουάν και στο Τάι Τσι με ξίφος ενώ το Τσ’ι Κουνγκ αφορά την εφαρμογή του θεραπευτικού Τao Yin με την ενδυνάμωση των πέντε Γιν οργάνων του οργανισμού (πνεύμονες, νεφρά, συκώτι , καρδιά και σπλήνα) καθώς και του πολεμικού Τσ’ι Κουνγκ ‘Lohan Shaolin’ για την ενδυνάμωση της Υγείας και την επίτευξη πνευματικής ανάτασης.

Στη Yoga oι τεχνικές στις οποίες θα γίνει η εξάσκηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αποτελούνται από σωματικές ασκήσεις (asanas), αναπνευστικές πρακτικές (pranayama) καθώς και βαθιά χαλάρωση (savasana). Με αυτές τις πρακτικές πετυχαίνουμε την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής. Το σώμα ανανεώνεται, θεραπεύεται και αναζωογονείται τεντώνοντας τους μυς, τις αρθρώσεις, την σπονδυλική στήλη και τροφοδοτώντας μέσα από την αναπνοή με οξυγόνο το αίμα, προάγοντας ζωτικότητα και ευεξία.

Στον Σύγχρονο Διαλογισμό οι ασκούμενοι θα κινηθούν συνειδητά στο ‘εδώ και τώρα’, στην ανθρώπινη αύρα, το ενεργειακό σύστημα που μας περιβάλλει διαμέσου της καρδιάς. Δημιουργώντας χώρο γινόμαστε ένα με την θεϊκή μας ουσία και ερχόμαστε σε επαφή με τις μοναδικές μας ποιότητες.

Tο σεμινάριο είναι κατάλληλο και για όσους δεν έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία και είναι ανοικτό για αρχάριους και για προχωρημένους. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται θεραπευτικό μασάζ σε ατομικές συνεδρίες με τον φυσιοθεραπευτή Αλέξη Γιαϊλόγλου.

Κλειστός αριθμός συμμετεχόντων.
Τοποθεσία διεξαγωγής σεμιναρίου: Alexandros Hotel, Βουρβούρου Χαλκιδική
www.alexandroshotel.gr
Απαιτείται προκαταβολική εγγραφή για την κράτηση δωματίου.
Προθεσμία εγγραφής έως την Τρίτη 27 Μαϊου ,12 μμ.
Εγγραφές : 2310 52 55 55 - 6938 325 926

Περισσότερα για τον Α.Ο. Wushu-CHEN LONG

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Challenger custom sportwear
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική