Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μινσκ της Λευκορωσίας

εικόνα άρθρου
Aκολουθεί η επιστολή του Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:
Στο μακρινό Μινσκ της Λευκορωσίας πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. από τις 8-14 Απριλίου 2014.
Ήταν ένα πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα και κούραση για τους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας τόσο κατά την μετάβαση όσο και κατά την διαμονή τους στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Παρόλα αυτά η Εθνική μας Ομάδα επέστρεψε την Μεγάλη Τρίτη γεμάτη μετάλλια και εμπειρίες από ένα ακόμη Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Οι αθλητές του Γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (Λαμπρίδου 4) κατέκτησαν ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο με την πρωταθλήτρια Δημητρίου Θωμαή και μία τέταρτη θέση με τον πρωταθλητή Τιμαγένη Ιωάννη.
Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια Δημητρίου Θωμαΐς του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία πάνω στο άθλημα του TAE KWON-DO κατακτώντας το 12ο Πανευρωπαϊκό της μετάλλιο. Αυτή τη φορά την συλλογή μεταλλίων της συμπλήρωσε ένα ασημένιο (2η θέση) στο Ατομικό της κατηγορίας της και ένα χάλκινο (3η θέση) στο Ομαδικό. Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη επιτυχία από μια αθλήτρια του αθλήματος που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει πολλά μετάλλια και επιτυχίες σε όλα τα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα στα οποία έχει συμμετάσχει με την Εθνική μας Ομάδα. Η Δημητρίου Θωμαΐς ή αλλιώς Tommy Lee όπως την αποκαλούν οι φίλοι συναθλητές της αποτελεί πρότυπο αθλήτριας τόσο λόγω των επιτυχιών της όσο και για το ήθος και την διάρκεια της αγωνιστικής της πορείας. Την Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια στηρίζει σε κάθε προσπάθεια ο σύλλογος Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ένας σύλλογος – στολίδι του αθλήματος και της πόλης των Ιωαννίνων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.
Ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και προπονητής της Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας κος Γιώργος Παπαδιώτης μας δήλωσε:
«Συνεχίζουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι στόχοι μας πάντα είναι υψηλοί και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Για μια ακόμη φορά αγγίξαμε το χρυσό μετάλλιο. Σε ένα τελικό που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Για ακόμη μια φορά η προετοιμασία ήταν σκληρή και απαιτητική. Δεν είναι εύκολο να είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια. Θέλει πολλές φορές να υπερβάλλεις και να ξεπερνάς τις δυνατότητες και τα όριά σου.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι ..Δίπλα στην Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια, ως χορηγός σε αυτή την προσπάθεια, στάθηκε το GRAND SERAI Congress and Spa Ιωαννίνων, μέλος του Ομίλου Μήτση, καλύπτοντας όλα τα έξοδα προετοιμασίας και συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα .
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ λοιπόν στον χορηγό μας που συνέβαλε καθοριστικά στην μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς μας.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στο Σύλλογό μας Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που με τις επιτυχίες του έχει κάνει την πόλη μας περήφανη.
Επόμενος Στόχος μας είναι η πρόκριση των αθλητών μας στις αρχές του Ιουνίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2014 που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ αρχές Αυγούστου.
Μέχρι τότε οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε όσο περισσότερα φιλικά – διασυλλογικά πρωταθλήματα μπορούμε ώστε μέχρι την πρόκριση να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη Αγωνιστική Κατάσταση.»

Περισσότερα για τον Α.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι