Με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό κύλησε το 14ο Hellenic Open Hapkido seminar!

εικόνα άρθρου
Πάνω από 70 συμμετέχοντες πήραν μέρος σε ένα σεμινάριο που χαρακτηρίστηκε από την ακόμη μια φορά καλή διοργάνωση , από τις υψηλού επιπέδου τεχνικές και την διάχυτη ενέργεια και χαμόγελα μέχρι το τέλος.
Ανάλυση των πέντε φορμών του Hapkido, βασικές τεχνικές, αυτοάμυνες με short stick και πρακτική αυτοάμυνα ήταν το βασικό αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου ! Εκπαιδευτές και μαθητές μελή της ΠΕΧ καθώς και εκπαιδευτές από άλλα στυλ πήραν μέρος και ασκήθηκαν στην τέχνη του Xαπκίντο .

Η σχολή της Ρόδου με εκπαιδευτή Γιάννη Αθανασίου , της Πάτμου με εκπαιδευτή Θανάση Κωνσταντά , του Λαγονησίου με εκπαιδεύτρια Τίνα Πολίτου , Ελληνικού με εκπαιδευτή τον Μιχάλη Σκαλτσουνάκη , Αργυρούπολης , ( το κεντρικό ντόντζαγκ του μάστερ Θάνου ) Χαλκίδας με εκπαιδευτή Νίκο Λώμη, Θεσσαλονίκης με εκπαιδευτή Δούκα Κωνσταντούλα , Κομοτηνής Κώστα Ζαφειριάδη , εκπαιδευτές του TKD από την Ζάκυνθο και Κεφαλονιά , κ ο εκπαιδευτής του Dentokan Hellas Νίκος Θεοδώρου. O Master Βαγγέλης Θάνος άλλη μια φορά δήλωσε ευχαριστημένος από το επίπεδο εκπαιδευτών και μαθητών ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους στο 3ο δωδεκανησιακό σεμινάριο στην Ρόδο τον Νοέμβριο που οργανώνει ο εκπαιδευτής Γιάννης Αθανασίου .
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι