Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό κύλησε το 14ο Hellenic Open Hapkido seminar!

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό κύλησε το 14ο Hellenic Open Hapkido seminar! Πάνω από 70 συμμετέχοντες πήραν μέρος σε ένα σεμινάριο που χαρακτηρίστηκε από την ακόμη μια φορά καλή διοργάνωση , από τις υψηλού επιπέδου τεχνικές και την διάχυτη ενέργεια και χαμόγελα μέχρι το τέλος.
Ανάλυση των πέντε φορμών του Hapkido, βασικές τεχνικές, αυτοάμυνες με short stick και πρακτική αυτοάμυνα ήταν το βασικό αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου ! Εκπαιδευτές και μαθητές μελή της ΠΕΧ καθώς και εκπαιδευτές από άλλα στυλ πήραν μέρος και ασκήθηκαν στην τέχνη του Xαπκίντο .

Η σχολή της Ρόδου με εκπαιδευτή Γιάννη Αθανασίου , της Πάτμου με εκπαιδευτή Θανάση Κωνσταντά , του Λαγονησίου με εκπαιδεύτρια Τίνα Πολίτου , Ελληνικού με εκπαιδευτή τον Μιχάλη Σκαλτσουνάκη , Αργυρούπολης , ( το κεντρικό ντόντζαγκ του μάστερ Θάνου ) Χαλκίδας με εκπαιδευτή Νίκο Λώμη, Θεσσαλονίκης με εκπαιδευτή Δούκα Κωνσταντούλα , Κομοτηνής Κώστα Ζαφειριάδη , εκπαιδευτές του TKD από την Ζάκυνθο και Κεφαλονιά , κ ο εκπαιδευτής του Dentokan Hellas Νίκος Θεοδώρου. O Master Βαγγέλης Θάνος άλλη μια φορά δήλωσε ευχαριστημένος από το επίπεδο εκπαιδευτών και μαθητών ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους στο 3ο δωδεκανησιακό σεμινάριο στην Ρόδο τον Νοέμβριο που οργανώνει ο εκπαιδευτής Γιάννης Αθανασίου .


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική