Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό (I.T.F.) εφήβων – νεανίδων 2014

εικόνα άρθρου
Ακολουθεί η επιστολή του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»

Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων στο κλειστό γυμναστήριο στα Μέγαρα Αττικής στις 1-2 Μαρτίου 2014.
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» συμμετείχε με 18 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 1 Χρυσό , 5 Αργυρά και 4 Χάλκινα μετάλλια.
Στην γενική κατάταξη συλλόγων κατέκτησε την Τέταρτη θέση .

Πιο αναλυτικά :

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής: Τιμαγένης Δημήτριος .
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές : Μπαντής Αχιλλέας ( 2η Θέση τεχνικές , 2η Θέση Μάχες ) , Καΰμενάκη Μελίνα , Γεωργούλα Αικατερίνη , Σκουλίκας Δημήτριος .
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές : Λεκατσά Μαρία , Ζήγος Άγγελος , Προδρομίδου Ελίζα , Τιμαγένης Δημήτριος .
Ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με έντονο ανταγωνισμό και υψηλές απαιτήσεις καθώς το χρυσό μετάλλιο εξασφαλίζει την είσοδο των αθλητών στην Εθνική ομάδα και την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα . Όπου μαζί με την ομάδα των Ανδρών-Γυναικών θα αναχωρήσουν για το Μίνσκ της Λευκορωσίας από 6 – 14 Απριλίου 2014 .
Οι αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ:2651304874-6945262661 ) για δύο συνεχόμενες μέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό . Αγωνιστήκανε σκληρά σε ένα πρωτάθλημα με πολύ μεγάλη διάρκεια και σε ένα ιδιαίτερα μικρό γήπεδο για τέτοιου είδους διοργάνωση . Με αποφασιστικότητα και υψηλή τεχνική κατάρτιση έκαναν υπερήφανους τον σύλλογο και τον προπονητή τους κ. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.
Ο κ. Παπαδιώτης δήλωσε ότι : « για πολλά χρόνια είμαστε από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα . Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό το πρωτάθλημα .
Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και αρκετούς αθλητές που για πρώτη φορά συμμετείχαν στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων και τα πήγαν περίφημα . Οι αθλητές του συλλόγου μας αγωνιστήκανε για δύο ολόκληρες μέρες από της 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ . Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για τέτοιου είδους διοργανώσεις . Οι αθλητές μας πέρα από τη μεγάλη διάρκεια των αγώνων , λόγο συμμετοχής , είχαν να αντιμετωπίσουν και την πολύωρη ορθοστασία καθώς δεν υπήρχε χώρος ξεκούρασης των αθλητών , και η αίθουσα προθέρμανσης ήταν πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο .
Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα . Είχαμε δυστυχώς αρκετές άδικες αποφάσεις των διαιτητών , απέναντι των αθλητών μας , για μια ακόμη φορά . Όταν έχεις 5 αθλητές σε τελικούς σε αυτό το επίπεδο , με την εμπειρία μου λοιπόν ως προπονητής και ως διεθνής Διαιτητής , θα έπρεπε να έχουμε χάσει μόνο τους δύο τελικούς .οι αθλητές μας ήταν πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους . Αλλά δε το βάζουμε κάτω .
Επόμενο ραντεβού η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Τατζικιστάν . Έως τότε θα προετοιμαστούμε αρκετά και θα δοκιμαστούμε σε αρκετά φιλικά Πρωταθλήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό .
Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε αρκετούς από τους στόχους που είχαμε θέσει ! Κάθε χρονιά ο Σύλλογος μας εμφανίζεται πιο δυνατός και με καινούργιους αθλητές σε αγωνιστικό επίπεδο . Είμαστε από τους κορυφαίους συλλόγους σε συμμετοχές αθλητών στα πρωταθλήματα , τόσο στα επίσημα όσο και στα φιλικά , παρά τις οικονομικές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια . Η προπόνησή μας έχει σα στόχο να είμαστε πάντα οι καλύτεροι . Για το λόγο αυτό έχει ένταση , πάθος και πολύ κούραση . Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε οι καλύτεροι τόσο χρόνια . Δουλεύουμε μεθοδικά και ποιοτικά από τις μικρές ηλικίες , δίνοντας τις σωστές βάσεις και δυνατότητες για το άθλημα αυτό. Η προσπάθεια αυτή φαίνετε από την απόδοσή μας κάθε χρόνο , βγάζοντας περισσότερους αθλητές και ακόμη πιο πολλούς Πρωταθλητές .
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας μας να αποδώσουν εξίσου καλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ακολουθεί .
Στους αθλητές του συλλόγου μας που συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα τους λέω το εξής : κάντε την Πόλη μας και το σύλλογό μας για μια ακόμη φορά περήφανους !
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!!
Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω , ότι αποδέχτηκα την πρόσκληση του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κ. Αναστασιάδη να είμαι μέλος της . Είναι μεγάλη μου τιμή να υπηρετήσω το άθλημα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Τεχνικής Επιτροπής . Θέλω να πιστεύω ότι αρκετές από τις προτάσεις μου , θα προσφέρουν στο άθλημα την αξία και το επίπεδο που του αξίζει στην παρούσα κατάσταση .
Προπονηθείτε μαζί μας . Προπονηθείτε με τους καλύτερους !!!

Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ . Ο σύλλογος των Πρωταθλητών.
θα μας βρείτε στην οδό Λαμπρίδου 4 στο κέντρο της Πόλης μας .
τηλ : 2651304874 .
Follow us on fecebook.com A.C. Proteas Ioanninon.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι