Αξιόλογη παρουσία για τους μικρούς ξιφομάχους της Γ.Ε.Η

εικόνα άρθρου
Σπουδαίες εμπειρίες αποκόμισαν οι μικροί ξιφομάχοι της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου που συμμετείχαν στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα. Τα παιδιά, που τα περισσότερα από αυτά αγωνιζόταν για πρώτη φορά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα και χάρηκαν τη κάθε στιγμή του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά, στο όπλο του Ξίφους Μονομαχίας Παμπαίδων ο Στέλιος Παπαδάκης κατάφερε να προκριθεί με άνεση στην τελική 36αδα.Στην συνέχεια όμως για την είσοδο του στους 16,έχασε με σκορ 10-7 και παρέμεινε στην 36η θέση.
Στο όπλο της Σπάθης ο Ανδρέας Μητάκης και ο Άγγελος Δημόπουλος κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο γύρο. Δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να συνεχίσουν αφού αποκλείστηκαν στο δεύτερο γύρο και κατέλαβαν την 40η και 42η θέση αντίστοιχα.
Οι δυο μικρότεροι αθλητές του συλλόγου, Γιάννης Σπινθουράκης και Γιάννης Ζαμπιόζης, στην παρθενική τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο και κατέλαβαν την 56η και 54η αντίστοιχα.
Στο ομαδικό αγώνισμα της Σπάθης όπου συμμετείχε ο σύλλογος με τους Ανδρέα Μητάκη, Άγγελο Δημόπουλο, Γιάννη Σπινθουράκη και Γιάννη Ζαμπιόζη στον αγώνα για την είσοδο τους στην τελική τετράδα δεν τα κατάφεραν και αποκλείστηκαν από την ομάδα της μετέπειτα πρωταθλήτριας ΓΕΦ με σκορ 40-25 για να βρεθούν στην 8η θέση της πανελλήνιας κατάταξης.

Ακολουθεί συγχαρητήρια επιστολή της Γ.Ε.Η:

“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη εξαιρετική παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη συνεργασία τους με τους ανθρώπους του συλλόγου μας που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν όλα τα παιδιά “νικητές” από την παραπάνω διοργάνωση.”

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος λειτουργεί τμήματα για όλα τα όπλα και τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο-θύρα 6 ( τηλ.6951922671-κ.Γιάννης Μητάκης )και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχανών (τηλ.6974828302-κ.Αντώνης Παπαδάκης)

Περισσότερα για τη Γ.Ε.Η
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι