Θεατρική παράσταση Σαολίν στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Με αφορμή τα 8 έτη λειτουργίας της σχολής Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν", η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 18 Ιανουαρίου 2006 στο Ίλιον, ο δάσκαλος Σι Μιάο Ντιέν δημιούργησε σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Στρατή Πανούριο, την θεατρική παράσταση "Ο φύλακας/προστάτης της μονής Σαολίν". Η παράσταση θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου 2014 υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Η επέτειος της ίδρυσης του πρώτου επίσημου κέντρου Σαολίν στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί κάτω από ένα έργο αλληλεγγύης το οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι μας, δάσκαλοι, σπουδαστές, γονείς, συγγενείς, φίλοι, ενήλικες αλλά και παιδιά.

Όλα τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα. Η εισφορά είναι 5 ευρώ μα όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει επιπλέον δωρεά για τα παιδιά.

Το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, μετά το κλείσιμο του Ζαννείου Ιδρύματος στην Εκάλη το 2012, καλέστηκε να αγκαλιάσει και αυτά τα παιδιά, με αποτέλεσμα οι απαιτήσεις καθώς και οι ανάγκες του ιδρύματος να αυξηθούν. Το Χατζηκώνστα στα 159 έτη λειτουργίας του, λειτουργούσε ως "Ίδρυμα αρρένων", μετά όμως από το κλείσιμο του Ζαννείου, εισήρθαν και κοριτσάκια με αποτέλεσμα να αλλάξουν τη δομή αλλά και την νοοτροπία του προηγούμενου καθεστώς του. Η επέτειος των 160 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος, γιορτάστηκε με νέα προσωπάκια μεταξύ αυτών και κοριτσιών.

Ως ίδρυμα δεν λαμβάνει καμία κρατική βοήθεια και υποστηρίζει τα παιδιά με δικά του έσοδα καθώς και δωρεές κοινωνικά ευαίσθητων χορηγών.

"Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι και δικά μας παιδιά!"

Θεατρική παράσταση "Ο φύλακας/προστάτης της μονής Σαολίν"
Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στις 15:30,
Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος
Μουσική Διεύθυνση: Παύλος Κερασίδης
Σκιαμαχία: Σι Μιάο Ντιέν
Αφηγητής/Ηθοποιός: Στρατής Πανούριος
Μουσικός: Παύλος Κερασίδης
Σχεδιασμός φωτισμών: Θέμος Σβορώνος
Σαολίν Κουνγκ Φου: "Σχολή Κουνγκ Φου Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν"

Για την παραλαβή εισιτηρίων θα πρέπει να προσέλθετε στην σχολή Σαολίν στο Ίλιον από 13/1/2014 έως 16/1/2014 ή την ημέρα της παράστασης στην είσοδο του θεάτρου μιάμιση ώρα, πριν το αργότερο.

Σχολή Σαολίν Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν"
Ναυσικάς 49, Ίλιον / 210 2693754 & 697 9045978
Περισσότερα για τη σχολή Σαολίν Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν¨
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι