Σε νέα συνεργασία προχώρησε ο Α.Σ Αμύνεσθαι

εικόνα άρθρου
Σε νέα συνεργασία προχώρησε ο Α.Σ Αμύνεσθαι ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομοσπονδία Krav Maga- IKMF και να ενταχθεί απευθείας στην διεθνή ομοσπονδία Krav Maga Global (KMG).

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του συλλόγου και το βιογραφικό του ιδρυτή της Krav Maga Global Εγιάλ Γιανίλοβ.

«Aγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μετά από το επιτυχημένο σεμινάριο του Master Eyal Yanilov, η σχολή μας αποφάσισε να αποχωρήσει από την IKMF και να ενταχθεί απευθείας στην διεθνή ομοσπονδία Krav Maga Global (KMG). Ο κος Yanilov ήταν για πολλά χρόνια προσωπικός μαθητής και βοηθός του ιδρυτή του συστήματος Imi Lichtenfeld, ο όποιος του απένειμε τον μεγαλύτερο βαθμό που έδωσε σε μαθητή του (Master 3/ Expert 8) καθώς και το Founder’s Diploma of Excellence. Από το 1984 ως το 1998 ο κος Yanilov ήταν υπεύθυνος για την σύνταξη και αναθεώρηση την ύλης Krav Maga και συμμετείχε στη συγγραφή του μοναδικού βιβλίου που έγραψε ο ίδιος ο Ιmi. Ήταν ιδρυτικό μέλος της I.K.M.F & πρόεδρος της μέχρι το 2010 χρονολογία που αποφάσισε να ιδρύσει την K.M.G μέσω της οποίας συνεχίζει να εξελίσσει το Krav Maga δηλαδή την ύλη την οποία διδασκόμαστε και ο ίδιος δημιούργησε.

Καθοριστικός ρόλο στην απόφαση μας αυτή ήταν χαρακτήρας και η προσωπικότητα του κου Yanilov, η αναμφισβήτητη τεχνική κατάρτιση καθώς και ο ιδιαίτερος τρόπος προσέγγισης των αρχών και των τεχνικών του συστήματος. Οι εντυπώσεις όσων συμμετείχαν στο σεμινάριο ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία θετικότατες και πλέον δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η ένταξή μας στην KMG είναι το καλύτερο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας που είναι να παρέχουμε στους ασκούμενους την καλύτερη μεθοδολογία και ποιότητα εκπαίδευσης. Ήδη οι εξελίξεις της IKMF σε εθνικό και διεθνές επίπεδο συνηγορούν ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση. Επιπρόσθετα η απευθείας επαφή μας με τον κ. Yanilov και την ομάδα του θα μας επιτρέψουν να έχουμε εξειδικευμένα σεμινάρια με τον ίδιο και την ομάδα των Global Instructors Team (G.I.T) στην σχολή μας με χαμηλότερο κόστος και βάση των επιθυμιών και αναγκών της σχολής μας .

Σε ότι αφορά την πρόοδό των ασκουμένων του συλλόγου μας στο Krav Maga ενημερώνουμε ότι οι βαθμοί που ήδη έχουν αποκτήσει αναγνωρίζονται αυτόματα από την K.M.G. Επίσης για όσους έχουν προμηθευθεί ρουχισμό η σχολή θα προμηθεύσει ανάλογη φόρμα και μπλουζάκι με τα διακριτικά της K.M.G χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Οι επόμενες εξετάσεις θα γίνουν στην αντίστοιχη χρονική περίοδο Απριλίου - Μαιου και θα ενημερωθείτε σχετικά για τις ακριβείς ημερομηνίες. Μέχρι τότε έχουμε όλα τα χρόνο να δουλέψουμε την ύλη και να ενσωματώσουμε όλα τα καινούργια στοιχεία στην προπόνηση μας.

Μας περιμένει μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές υγεία και ευτυχία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΓΥΠΑΡΗΣ»

Βιογραφικό του ιδρυτή της Krav Maga Global Εγιάλ Γιανίλοβ.

O Εγιάλ Γιανίλοβ άρχισε να ασκείται στο Krav Maga το 1974 ,στην ηλικία των 15 , κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του ιδρυτή του συστήματος , Ίμι Σντε-Ορ . Τα πρώτα χρόνια, έδειξε
εξαιρετικό ταλέντο ως ασκούμενος , καθώς και ως εκπαιδευτής. Προσληφθηκε από τον Δάσκαλο Ίμι να εκπαιδεύσει στο Krav Maga εκπαιδευτές και ασκούμενους υψηλού επιπέδου , ο Εγιάλ τελικά έγινε πιο κοντινός μαθητής και βοηθός του ιδρυτή . Είναι το μόνο άτομο στο οποίο Ίμι προσωπικά απένειμε τό Δίπλωμα του ιδρυτή της αριστείας και τoν πρωτοφανή βαθμό του Expert 8 / Master 3- την υψηλότερη κατάταξη στο Krav Maga . Μαζί με τον Ίμι ο Εγιάλ έγραψε μια σειρά από βιβλία για τις αρχές του συστήματος Krav Maga σε προσβάσιμη μορφή , με στόχο τους πολίτες . Λίγο μετά , ως επικεφαλής της επαγγελματικής επιτροπής της ισραηλινής ομοσπονδίας Krav Maga , ο Εγιάλ δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για Krav Maga , και το μετέτρεψε σε ένα οργανωμένο , επίσημο σύστημα χτίστηκε στις αρχές της δράσης και μοναδική σε διδακτικές μεθόδους. Παράλληλα με τις προσπάθειες για να διαδώσει την πειθαρχία του Krav Maga στο ευρύ κοινό, ο Εγιάλ βρέθηκε επίσης να αναλαμβάνει προσωπικά την τεχνική κατάρτιση των αντιτρομοκρατικών μονάδων στο Ισραήλ .
Τελικά , ο Εγιάλ , ταξίδεψε στο εξωτερικό και άρχισε να διδάσκει το σύστημα σε όλο τον κόσμο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη , ο Εγιάλ δίδαξε Krav Maga σε ειδικές στρατιωτικές και μονάδες επιβολής του νόμου , καθώς και για πολίτες. Προκειμένου να διαχειριστεί την πρόκληση της διάδοσης του Krav Maga σε πραγματικά διεθνή επίπεδο, Εγιάλ ίδρυσε την διεθνή ομοσπονδία Krav Maga (Ι.Κ.Μ.F) και υπηρέτησε ως πρόεδρος της , κάτω από την επίβλεψη και την υποστήριξη του Grandmaster Imi . Στην πράξη , ο Εγιάλ προσωπικά εκπαίδευσε το σύνολο των πρώτης γενιάς Ισραηλινών εκπαιδευτών στον κόσμο .
Από το θάνατο του Ίμι το 1998 , ο Εγιάλ έχει αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη να συνεχίσει την ανάπτυξη του Krav Maga . To 2010 ίδρυσε την KMG - Krav Maga Global. Ο Εγιάλ συνεχίζει να εκπαιδεύει ανα τον κόσμο , και έχει δημιουργήσει μια μοναδική παγκόσμια υποδομή για τη διάδοση του συστήματος . Επί του παρόντος , κάτω από την προσωπική επίβλεψη του Εγιάλ, μια ομάδα ελίτ εκπαιδευτές - Παγκόσμια Ομάδα Εκπαιδευτών (Global Instructor Team) – φέρνει το Krav Maga σε ένα ευρύ και αναπτυσσόμενο φάσμα χωρών.
Εκτός από την κατάρτιση πολιτών το Krav Maga διδάσκεται σε , στρατιωτικές και αστυνομικές ειδικές δυνάμεις από όλο τον κόσμο όπου έχουν υιοθετήσει το Krav Maga - όπως διδάσκεται από τον Εγιάλ και την ομάδα του - ως τον προτιμώμενο σύστημα μάχης σώμα με σώμα. Με την αξιοποίηση δεκαετιών πρακτικής εμπειρίας σε όλο τον κόσμο , ο Εγιάλ Γιανίλοβ και η Krav Maga Global είναι υπερήφανοι για την διατήρήση και την προώθηση της αυθεντικής πνευματικής, ηθικής και επαγγελματικής πορείας που περιγράφεται από τον ιδρυτή του Krav Maga του αείμνιστου Ίμι Σντε-Ορ .

Περισσότερα για τη σχολή «Α.Σ. ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ- ΆΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι