Επιτυχημένη η επίδειξη Ξιφασκίας στις Αρχάνες

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη Ξιφασκίας από τη Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 στην Κεντρική Πλατεία Άνω Αρχανών.
Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου παρουσίασαν το άθλημα και τις βασικές τεχνικές του στον κόσμο της περιοχής που παραβρέθηκε. Στη συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα, σε όσους επιθυμούσαν, να δοκιμάσουν να “μονομαχήσουν” με τις οδηγίες των αθλητών του συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων κ.Γιώργος Πολυζωάκης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραπάνω εκδήλωση και δήλωσε ότι θα συνεχίσει στηρίζει τις προσπάθειες της Γ.Ε.Η. για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή του Δήμου που εκπροσωπεί.
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι , από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο τμήμα Ξιφασκίας, που δημιούργησε ο σύλλογος , στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχανών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, για περισσότερες πληροφορίες, με τον υπεύθυνο του τμήματος Αρχανών κ Αντώνη Παπαδάκη –τηλ.6974828302
Εντωμεταξύ, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο αθλητής της Γ.Ε.Η. Μανώλης Μελαμπιανάκης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο “Κύπελλο Ελλάδος” που διεξήχθη στην Αθήνα στο όπλο του Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών, με τη συμμετοχή 138 αθλητών. Ο αθλητής του συλλόγου κατάφερε να πλασαριστεί με ευκολία στους 36 πρώτους, για να αποκλειστεί αργότερα από τον μετέπειτα κυπελλούχο Α.Κοντογιάννη
του Γ.Σ. Καρδιανής. και τελικά να βρεθεί στην 28η θέση της γενικής κατάταξης.

“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τον Μανώλη Μελαμπιανάκη για την επιτυχία του και του εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.”

Περισσότερα για τη σχολή Γ.Ε.Η - Τμήμα Ξιφασκίας
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι