Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη κατά κοινή ομολογία επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 το 7ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.
Η επιτυχία οφείλεται αναμφισβήτητα στην ανταπόκριση όλων όσων συμμετείχαν στην ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση καθώς και στην ενεργοποίηση μεγάλου αριθμού εθελοντών που με την προσωπική τους παρουσία συνετέλεσαν καταλυτικά στην επιτυχία των αγώνων. Δουλεύοντας αδιάκοπα, παραβλέποντας την κούραση και θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο οι εθελοντές αποτέλεσαν τη βάση όλου του εγχειρήματος.
Επιπλέον θερμές ευχαριστίες για την επίτευξη του κοινού στόχου αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε :

* στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλίεων
*στον κ. Μπακιρτζή Δημήτριο ιατρό αγώνων και μαχητικών αθλημάτων, τακτικό μέλος της actionmed (γιατροί εν δράσει)
*στην ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Αργολίδας Ε.Α.Σ.Α-ΡΕΑ για την παροχή χυμών σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και παράγοντες των ομάδων
*στην εταιρεία catering Κτήμα Βασιλείου για την διάθεση ομπρελών που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του σταδίου
*στον κ. Σταθόπουλο Εμμανουήλ για την επιμέλεια του ήχου και την παροχή του απαιτούμενου ηχητικού εξοπλισμού
*στο MAXTV χορηγό επικοινωνίας του Παλαμηδείου πρωταθλήματος
*Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «star fm», « sfaira», «Radio Epidaurus», «ρυθμός» και «ανατολικός».
* τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. « Ενημέρωση Πελοποννήσου», «Αργολική ανάπτυξη» «Δημοσιογράφο» «Αργολικές ειδήσεις» «Neo Magazino» «kungfu portal», «samurai24» «πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών» «Discover Nafplio»
*στους επίσημους χορηγούς τους πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στον μέγα χορηγό « Όμορφο Ταβερνάκι» των αδερφών Δημήτρη και Γιώργη Τσιώλη
*στους πολίτες που αγκάλιασαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Ξεχωριστή αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στη ψυχή της διοργάνωσης, τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές από διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινή συνισταμένη την αγάπη για τις πολεμικές τέχνες.
Επίσης να ευχαριστήσουμε, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανό Ιωάννη, τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρου, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Σιδέρη Βασίλειο, τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu KungFu κ. Σταμούλη Λάμπρο και τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας KickBoxing κ. Τριανταφύλλου Μιχάλη, που μας τίμησαν με την παρουσία στους.
Λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους βοήθησαν να πάρει σάρκα και οστά το Παλαμήδειο πρωτάθλημα, σε όλους όσους ενίσχυσαν με τον τρόπο τους υλικά και ηθικά, καθώς και σε όσους μοιράστηκαν μαζί μας πλήθος συναισθημάτων.
Εν τέλει η παρουσία 550 αθλητών που αγωνίσθηκαν σε 140 κατηγορίες αποτελεί προσωπική δέσμευση για εμάς να ανανεώσουμε το ραντεβού μας του χρόνου στο 8ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα.

Εκ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης

Με εκτίμηση
ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι