7ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο

εικόνα άρθρου
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο,στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2013.. Οι αθλητές θα αγωνιστούν σε κατηγορίες Tao Lu, Point Fighting, Qingda, και στις τεχνικές αυτοάμυνας. Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού και διοργανώνετε όπως κάθε χρόνο από τον Sifu Λαμπάδα Θεόδωρο, Ο στόχος για στο φετινό πρωτάθλημα είναι να διατηρηθούν οι συμμετοχές των αθλητών πάνω από 600 και εάν είναι εφικτό και να τις ξεπεράσουμε.

Στη φετινή διοργάνωση στον αγωνιστικό χώρο θα είναι στημένα 5 tatami διαστάσεων 36 τμ, για το άθλημα του Point Fighting και στο καθένα από αυτά θα είναι στημένη οθόνη 42΄΄ για την ποντομέτρηση των αθλητών επίσης εξακολουθούν να υφίστανται οι κατηγορίες με τα χρηματικά έπαθλα.
Για το αγώνισμα των Taolu θα στηθούν 2 αγωνιστικοί χώροι 100 τμ ο καθένας, εξοπλισμένοι με οθόνες που θα αναρτώνται άμεσα οι βαθμολογίες μέσα από λογισμικό που διαθέτει η διοργάνωση.

Σημαντική καινοτομία για το αγώνισμα των ταολού είναι ότι φέτος θεσπίστηκαν δύο ελεύθερες κατηγορίες ( παραδοσιακών και μοντέρνων ) όπου οι πρώτοι νικητές θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα. Το αγώνισμα του Τσινγντά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα επίσης θα έχει 2 αγωνιστικούς χώρους καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Επίσης, φέτος, έχει παραχωρηθεί από τη διεύθυνση τους σταδίου αίθουσα 500τμ που και θα χρησιμεύει ως προθερμαντήριο των αθλητών. Η αίθουσα αύτη θα είναι εξοπλισμένη με ηχητική εγκατάσταση καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο για να μπορούν οι αθλητές να ξέρουν τι ακριβώς γίνεται στον αγωνιστικό χώρο καθώς και να ακούν τις ανακοινώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.palamidio.gr & www.choyleefut.gr
Στοιχεία επικοινωνίας: Λαμπάδας Θεόδωρος Ναύπλιο Αγία Κυριακή 21100 Τηλέφωνο: 2752021701 Κινητό: 6945399968 cosmote -6941466346 vodafon Fax: 2752097932 E-mail: info@choyleefut.gr
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι