Συναρπαστικοί οι αγώνες στο 4ο Κύπελλο Πυγμαχίας

εικόνα άρθρου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου2013 το 4ο επίσημο κύπελλο πυγμαχίας ΄’Αλεξανδρος Ζώης’ στα Ιωάννινα υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας.
Η συμμετοχή αθλητών από τα αθλητικά σωματεία Πυγμή Πάτρας, Πυγμαχικός Αμφιλοχίας, Τόφαλος Πάτρας, Π.Α.Ο. Κέρκυρας, Πολυδάμας ‘Άρτας, Πυθαγόρας Αγρινίου, Κολοσσός Ιωαννίνων ήταν μεγάλη καθώς και η προσέλευση των φίλων του αθλήματος .
Οι συναρπαστικοί αγώνες πυγμαχίας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων του κοινού, την παράσταση ωστόσο έκλεψαν οι λιλιπούτιοι πυγμάχοι οι οποίοι άλλωστε αποτελούν και το μέλλων του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλλιπος Φίλιος , η πρόεδρος του θαλάσσιου ΣΚΙ Κυρία Κατερίνα Χαρίση Φίλιου ,Την Περιφέρεια εκπροσώπησε με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης κος Κολοκας Παντελής, ο Κύριος Λενός Γεώργιος πρόεδρος της Ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής Ε.Φ.Ι.Π καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ της ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Γαζής ο Γενικός γραμματέας Κος Περικλής Τρικαλιώτης, κριτές-διαιτητές .

Δείτε το βίντεο
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι