Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τσι Κουνγκ του Μάνου Ταμιωλάκη στη Βιέννη

Σεμινάριο Τσι Κουνγκ του Μάνου Ταμιωλάκη στη ΒιέννηΜετά από πρόσκληση της Σχολής Nord Shaolin Kung Fu της Βιέννης ο Μάνος Ταμιωλάκης δίδαξε εκεί το πρώτο επίπεδο στο Tian Jue Qi Gong από τις 13 – 17 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία αρχικά να γνωρίσουν το θεωρητικό του πλαίσιο, το οποίο στηρίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και να αντιληφθούν πως το συγκεκριμένο Τσι Κουνγκ λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά στην υγεία, καθώς και πως αναπτύσσει την ενέργεια, ώστε να προστατεύεται η πεμπτουσία Jing, της οποίας η πρόωρη σπατάλη μειώνει το προσδόκιμο της ζωής μας.
Κατόπιν διδάχτηκαν τα πρότυπα των ασκήσεων του βασικού επιπέδου.
Παράλληλα ορισμένοι από τους μαθητές είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν την βασική φόρμα (ταολού) «The 8 Small Hands” του Bagua από το Μάνο Ταμιωλάκη. Μετά από αυτήν την άκρως ικανοποιητική συνεργασία ανανεώθηκε το ραντεβού τους για την επόμενη άνοιξη.
Ο Μάνος Ταμιωλάκης είναι ο μόνος στην Ευρώπη που έχει άδεια από το φημισμένο δάσκαλό του και θεραπευτή Master Zhou Ting-Jue να διδάξει και να εξαπλώσει αυτό το αρχαίο Τσι Κουνγκ -που προέρχεται από τα μοναστήρια του Wudang του 14ου αι.- προς όφελος της υγείας των ασκούμενων, άρα και της κοινωνίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Μάνο Ταμιωλάκη: 6944322432

e-mail: kallirroon@yahoo.gr, www.shaolinkungfu.gr


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική