Σοφά λόγια

Ήρωες και δειλοί νιώθουν τον ίδιο φόβο. Οι ήρωες ενεργούν διαφορετικά, αυτό είναι όλο.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όλη τη χώρα

Ανοίγουν οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών σε όλη τη χώρα Ανοίγουν, τη Δευτέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2013 ,οι πύλες των σχολών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων σε όλη τη χώρα. Η πολυαναμενόμενη ημέρα, κυρίως από τους ήδη ασκούμενους στις πολεμικές τέχνες, θα συνοδευτεί και από την έλευση νέων προσώπων, υποψηφίων μαθητών που θα παρουσιαστούν για εγγραφές η για τους πιο επιφυλακτικούς για «να ρίξουν μια ματιά».

Θέλοντας να υποβοηθήσουμε τις σχολές αλλά και τους υποψήφιους μαθητές τους να έχουν μία εικόνα σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσουν στη σχολή που έχουν επιλέξει να πάνε προτείνουμε τα παρακάτω άρθρα της μικρής σειράς του Γρηγόρη Μηλιαρέση στον Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών : Ξεκινώντας μία πολεμική τέχνη.

Ευκαιρίας δοθείσης και αναλογιζόμενοι το πώς ξεκινήσαμε όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά το δικό του ταξίδι στο Δρόμο θα θέλαμε να προτρέψουμε , τους ίδιους τους υποψήφιους μαθητές των πολεμικών τεχνών ,αυτούς που θα σταθούν στη «πύλη» της σχολής για πρώτη φορά, ας σταθούν για μία μόνο στιγμή πριν εισέλθουν και ας αισθανθούν… Το επόμενο βήμα θα τους αλλάξει τη ζωή…

Ξεκινώντας μια πολεμική τέχνη, μέρος πρώτο: Το γενικό πλαίσιο
Ξεκινώντας μια πολεμική τέχνη, μέρος δεύτερο: Η πρώτη μέρα
Ξεκινώντας μια πολεμική τέχνη, μέρος τρίτο: Περί ασφάλειας
Ξεκινώντας μια πολεμική τέχνη, μέρος τέταρτο: Συν γυναιξί και τέκνοις

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική