Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου στα Χανιά με τον Μπραούλιο Εστίμα

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου στα Χανιά με τον  Μπραούλιο ΕστίμαΣτα Χανιά βρέθηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Μπραούλιο Εστίμα, για να διδάξει τους μαθητές της Χανιώτικης ακαδημίας, Gracie Barra Crete. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο συνεργάτης, αντιπρόσωπός του και επικεφαλής της ομάδας στην Ελλάδα, Αντώνης Καπαδουκάκης Μαύρη Ζώνη 1ου επιπέδου (IBJJF).
Ο Μπραούλιο Εστίμα δίδαξε στο μεγαλύτερο ομαδικό σεμινάριο βραζιλιάνικου ζίου ζίτσού που έγινε στη χώρα μας με τον αριθμό συμμετεχόντων μελών της ομάδας να φτάνει τους 70 αθλητές και σε ιδιαίτερη προπόνηση τον εκπαιδευτή Αντώνη Καπαδουκάκη. O Βραζιλιάνος πρωταθλητής έδειξε στους Χανιώτες αθλητές κάποιες από τις σπουδαίες αγωνιστικές τεχνικές του, που τον έχουν κάνει διάσημο σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος του σεμιναρίου πραγματοποίησε προαγωγές ζωνών και συνεχάρη τους αθλητές για την πρόοδό τους.
Οι αθλητές που προήχθησαν σε ζώνες είναι οι παρακάτω.
BLUE BELT: Χριστουλάκης Στέλιος, Μαθιουδάκης Νίκος, Ρίζος Βάϊος, Κουναλάκης Νίκος PURPLE BELT: Βογιατζάκης Κώστας Οι προαγωγές σε μεγαλύτερο επίπεδο. PURPLE BELT 2 stripe: Κουτσουράκης Χρήστος, Μπλαζουδάκης Δημήτρης, Θεοχαρόπουλος Λουκάς PURPLE BELT 3 stripe: Δρακουλάκης Προκόπης, Μπικάκης Μανώλης, Ρουσάκης Γιάννης PURPLE BELT 4 stripe: Καπαδουκάκης Ηλίας BROWN BELT 2 stripe: Λουφαρδάκης Τάσος.

Διαβάστε περισσότερα για τη σχολή Gracie Barra Crete, Greece

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική