Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών στην Αγγλία

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών στην ΑγγλίαΗ αποστολή του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών επέστρεψε από το UK Butokusai της Dai Nippon Butoku Kai (DNBK) το οποίο έλαβε χώρα από 7 έως 11 Αυγούστου 2013 στο ΛΟΝΔΙΝΟ.
Τη ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Κλάδος της DNBK στην Αγγλία υπό την αιγίδα του Honbu Dojo καθώς και της International Division της Οργάνωσης.
Συμμετείχαν αποστολές από 15 χώρες εκπροσωπώντας το σύνολο των Ιαπωνικών BUDO ενώ το Αρχηγείο (Kyoto) απέστειλε μεγάλο αριθμό υψηλόβαθμων Δασκάλων οι οποίοι επέβλεψαν τις δράσεις παράλληλα με την υψηλού επιπέδου διδασκαλία που παρείχαν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η παρουσία της Ελληνικής αποστολής είχε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ενώ αποκομίσθηκαν και χρήσιμες εμπειρίες.
Τέλος να σημειωθεί ότι ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδης εξεταζόμενος από την Επιτροπή Δασκάλων κρίθηκε προακτέος στο 6ο DAN Aiki-Jujutsu και του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Shihan».

Διαβάστε περισσότερα για τη σχολή Ελληνικός Σύνδεσμος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική