Σεμινάριο Σιάτσου απο το Καλλίροον

εικόνα άρθρου

Το Πολιτιστικό και Αθλητικό Σωματείο ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ διοργανώνει διήμερο ανοιχτό εισαγωγικό σεμινάριο στο ΣΙΑΤΣΟΥ, μια από τις πιο δημοφιλείς συμπληρωματικές-εναλλακτικές θεραπείες. Το σεμινάριο θα γίνει με την καθηγήτρια Ane Grimseth, αντιπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σιάτσου στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012 και η διάρκειά του θα είναι 12 ώρες συνολικά. Θα ισχύσει ως προκαταρκτικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους που θα οδηγήσει σε επαγγελματική πιστοποίηση.

Η λέξη Σιάτσου σημαίνει «πίεση με τα δάχτυλα» και οι διάφορες τεχνικές εμπεριέχουν πίεση χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τις παλάμες, τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα, ακόμα και τα πέλματα κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών ή μεσημβρινών, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη ζωτική μας ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα. Άλλες τεχνικές περιλαμβάνουν διατάσεις και χειρομαλάξεις καθοδηγούμενες όμως από τη σωστή αναπνοή.

Επειδή ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να το παρακολουθήσουν θα είναι συγκεκριμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ - Βόρειο Shaolin Kung Fu
Λεβήνου 71, Θέρισσος, Ηράκλειο
Τηλ.: 6944322432
email: kallirroon@yahoo.gr
Website: www.shaolinkungfu.gr

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι