Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ Πρωτέα Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο του Ταεκβοντό (ITF) στη Σόφια

εικόνα άρθρου
Στη Σόφια Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ταεκβοντό (ITF) Ανδρών-Γυναικών στις 17 έως 21 Ιουλίου 2013.
Μεγάλες στιγμές στην διοργάνωση για την Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΪΣ του «Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ». Για τέταρτη φορά στην αγωνιστική της καριέρα κατέκτησε ακόμη ένα παγκόσμιο τίτλο. Αυτή τη φορά την Δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για μια μεγάλη αθλήτρια του αθλήματος. Η αγωνιστική της παρουσία ήταν τόσο δυναμική που ο τελικός της κατηγορίας της κυριολεκτικά μας άφησε άφωνους . Ένας τελικός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ελλάδος και την μεγάλη δύναμη, σε παγκόσμιο επίπεδο , Κορέα. Ήταν ένας τελικός στον οποίο η αθλήτρια της εθνικής ομάδας βρέθηκε να χάνει το χρυσό μετάλλιο με τελική απόφαση των πέντε διαιτητών 3-1-1 ισοπαλία από την Κορεάτισσα αθλήτρια.Συνοπτικά η Δημητρίου Θωμαΐς έχει καταφέρει να κατακτήσει 4 παγκόσμια μετάλλια , 10 πανευρωπαϊκά και πολλά μετάλλια σε βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο προπονητής του Γιαννιώτικου συλλόγου και προπονητής της Γιαννιώτισσας πρωταθλήτριας κος Γεώργιος Παπαδιώτης μας δήλωσε :
«Για ακόμη μια φορά κάναμε το καλύτερο. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά μετά την πρόκριση για το παγκόσμιο. Στόχος μας ήταν η κορυφή και το χρυσό μετάλλιο. Δεν θα πω πολλά πράγματα για τον τελικό. Δεν κάναμε λάθη και ήμασταν καλύτεροι από κάθε φορά. Από την άλλη η Κορεάτισσα αθλήτρια ήταν πολύ καλή αλλά όχι όσο η Γιαννιώτισσα αθλήτρια. Το αποτέλεσμα υπέρ της Κορεάτισσας αθλήτριας αποδοκιμάστηκε αρκετά από πολλούς. Δεν μένουμε όμως εκεί.. Ένας τελικός είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε αθλητή, είναι η αποκορύφωση όλων των συναισθημάτων. Ο δρόμος της προετοιμασίας ήταν δύσκολος και επίπονος. Έπρεπε να δουλέψουμε μεθοδικά και με προσοχή. Η Δημητρίου είναι μια έμπειρη αθλήτρια με πάρα πολλούς τίτλους αλλά και πάρα πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς. Με γόνατα που έχουν χειρουργηθεί πάρα πολλές φορές η αθλήτρια βάδιζε κατά την προετοιμασία της σύμφωνα με το πόσο άντεχε την επιβάρυνση.Επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Δράμα τον Οκτώβρη. Η προετοιμασία των αθλητών έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένουμε τα καλύτερα»

Περισσότερα για τη σχολή Πρωτέας Ιωαννίνων
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

  • Επιλέξτε ποια σχολή θέλετε να επισκεφθείτε από τις συνεργαζόμενες σχολές του ΠΟΠΤ.
  • Καλέστε τον υπεύθυνο της σχολής για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες μαθημάτων.
  • Δείξτε το κουπόνι των 2 δωρεάν μαθημάτων στον υπεύθυνο της συνεργαζόμενης σχολής που σας ενδιαφέρει.
Κατεβάστε το κουπόνι