Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Άριστες εντυπώσεις στο σεμινάριο «αντιμετώπιση-αφοπλισμός μαχαιριού» του Γιάννη Νικολάου

Άριστες εντυπώσεις στο σεμινάριο «αντιμετώπιση-αφοπλισμός μαχαιριού» του Γιάννη ΝικολάουΠέρα από το αναμενόμενο ήταν η συμμετοχή στο σεμινάριο που έκανε ο δάσκαλος Γιάννης Νικολάου στην Κυψέλη. Το σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις του Αθηναϊκού Ομίλου Καράτε «Πράξανδρος» του sensei Μαστραππά ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής.

Το θέμα του σεμιναρίου είχε να κάνει με την αντιμετώπιση και τον αφοπλισμό μαχαιριού. Σ’ αυτό συμμετείχαν άνθρωποι από διαφορετικές μαχητικές τεχνοτροπίες (από το Καράτε, το Κραβ Μαγκά, το Ju Jutsu). Ο επιστημονικός – ρεαλιστικός τρόπος προσέγγισης και η μεθοδολογία του εισηγητή άφησε άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Ο κ. Νικολάου είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη σχολή Ικάρων και στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατέχει το 6ο DAN στο Kenpo και το 6ο Level στο Inayan System Three Eskrima, μέρος της εκμάθησης του οποίου είναι και η αντιμετώπιση μαχαιριού.

Περισσότερα για τη σχολή Πράξανδρος

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
Ομοσπονδία Krav Maga
KRAV MAGA MALEH
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική