Εξελίσσεται και μεγαλώνει η οικογένεια του Φιλιπίνο Κόμπατ Σύστεμς στην Ελλάδα

εικόνα άρθρου
Από 10 έως 13 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε το 1οFcs Intensive Training Camp, με ρεκόρ συμμετοχών παγκοσμίως, 32 ατόμων, σε εντατικό πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαίδευσης στο FCS Kali. Οι συμμετέχοντες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι καθώς κάθε μέρα ήταν αφιερωμένη σε προχωρημένου επιπέδου εντατική εκπαίδευση σε ένα μόνο ξεχωριστό κομμάτι της τέχνης(Μαχαίρι,Ραβδί, Άοπλη μάχη, Υποσυστήματα του FCS).

Από 14 έως 16 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε το 4ο FCS Mediterranean Gathering

Το πιο επιτυχημένο της διοργάνωσης τα τελευταία 4 χρόνια με άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σε νέο υλικό της τέχνης που άφησαν τους συνολικά 52 συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένους .

Στο γιορτινό κλίμα της επετείου των 10 Χρόνων ζωής του FCS Kali στην Ελλάδα, προστέθηκε και η προαγωγή από τον ιδρυτή Tuhon Ray Dionaldo, τριών από τους τέσσερις πιο υψηλόβαθμους εκπαιδευτές της τέχνης στην Ελλάδα, στον διακριτικό τίτλο-βαθμό του εκπαιδευτή “Manong”. Έτσι, ύστερα από 10 χρόνια ζωής του Fcs Kali στην Ελλάδα και 5 χρόνια από την Ίδρυση του Fcs Kali Hellas, Ο Δημήτρης Αγγελής, ο Δημήτρης Κατσιάρας και ο Δημήτρης Μπουδάκης έγιναν οι πρώτοι εκπαιδευτές Manongs στην χώρα μας.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, το μεσημέρι, έλαβε χώρα το 3rd European Bladesport Tournament με 5 διαφορετικές κατηγορίες- Μικρό Μαχαίρι- Μεγάλο Μαχαίρι- Διπλό μαχαίρι-Μονό ραβδί (καταμέτρησης πόντων) –Μονό ραβδί(συνεχόμενης ροής και πλήρους επαφής).

Τέλος, στην οικογένεια του FCS προστίθενται τρείς νέοι εκπαιδευτές με αντίστοιχες νέες εστίες εκπαίδευσης, οι Χάρης και Αντώνης Μήτρου (Bujinkan Greece Dojo-Fcs Pagrati) και Άρης Μπατιστάτος (Α.Σ. Μαχητές Κεφαλονιάς- Fcs Kefalonias).
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι