Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν στη Χίο

Σεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν στη ΧίοΣεμινάριο Τάι Τσι Τσουάν διοργανώνει η σχολή Choros Center στη Χίο από 10 έως τις 18 Αυγούστου 2013.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

LAO JIA YI LU - PUSHING HANDS

Στο σεμινάριο θα διδαχθεί αναλυτικά η βασική φόρμα laojia, καθώς και η εμβάθυνση μέσω των διορθώσεων για όσους ήδη την γνωρίζουν. Επίσης θα διδαχθούν οι βασικές κινήσεις και αρχές της εξάσκησης για δύο ( pushing hands) του Chen Tai Ji.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η ενεργειακή διαδικασία περιλαμβάνει ασκήσεις κατεύθυνσης της προσοχής, οι οποίες είναι συγχρόνως εισαγωγή για τον διαλογισμό, αλλά και αυτόνομη θεραπευτική διαδικασία τόσο για το σωματικό όσο και το συναισθηματικό επίπεδο.

Ο διαλογισμός (modern meditation) είναι μέρος της θεραπευτικής μεθόδου Time Therapy.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε μια ιδανική τοποθεσία, 38 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης της Χίου και 3 χλμ. από την Βολισσό, μέσα σε 16 στρέμματα φυτεμένα με ελιές, χαρουπιές, αγριοβελανιδιές και πεύκα, βρίσκεται το Προσκοπικό Κέντρο Μάναγρος.

Ο κατάφυτος χώρος τού κέντρου καταλήγει σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά και θέα μοναδική σ΄ένα μαγευτικό αιγαιοπελαγίτικο ηλιοβασίλεμα.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Πληροφορίες-Εγγραφές:210-6432723, 6942410438 (Γιώργος Παυλίδης)

Περισσότερα για τη σχολή Choros Center


Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA PERISTERI
Olympus
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
JUDO
KRAV MAGA MALEH
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική