Το 10ο Enbu Tai-Kai στην Αλεξανδρούπολη

εικόνα άρθρου
Στις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα λάβει χώρα το «10ο τακτικό ετήσιο Enbu Tai-Kai» του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με τη συμμετοχή του συνόλου των συμβεβλημένων Συλλόγων του Συνδέσμου καθώς και των φίλων του παραδοσιακού Ιαπωνικού budo.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις στο aiki-jujutsu/Daito-Ryu, στο iai-suemonogiri-kenpo/Enshin-Ryu καθώς επίσης και στο παραδοσιακό judo. Παράλληλα θα διεξαχθούν επιδείξεις από το σύνολο των αποστολών, ενώ και στις τρεις ημέρες θα λάβει χώρα το 3ο πρωτάθλημα αγωνιστικού νούντσακου (nunchaku).
Την γενική επίβλεψη των εκπαιδεύσεων θα έχει ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδης Κων/νος (5 dan Aiki-jujutsu/Renshi-Shihan Dai/Dai Nippon Butoku Kai) και ο κ. Γκίτσας Θεόφιλος (5 dan judo/Renshi/Dai Nippon Butoku Kai).
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ιδρύματος «The Shin Koyamada Foundation/Greek Branch» και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης

Πληροφορίες : 6982 181433
E-mail : hekoba@gmail.com
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι