10 Χρόνια Φιλιπίνο Κόμπατ Σύστεμς

εικόνα άρθρου
Φέτος το 2013 είναι μια πολύ ειδική χρονιά για το FCS Kali Hellas. Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια FCS Kali, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και το FCS Kali Hellas κλείνει 5 χρόνια υπό την καθοδήγηση του Tuhon Ray.
Όλοι όσοι ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες είναι ευπρόσδεκτοι να γνωρίσουν τη μαγεία του Φιλιπίνο Κόμπατ Σύστεμς στο Camp εκπαίδευσης υπό τις οδηγίες του ίδιου του ιδρυτή, Tuhon Ray Dionaldo ,που θα πραγματοποιηθεί στις εστίες εκπαίδευσης των μελών του FCS Kali Hellas, Κατσιάρα Δημήτρη-A.Σ. ΖΕΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και του Χριστόφορου Χριστοδούλου (Αγ. Ι. Ρέντη),από τις 10 έως 13 Ιουνίου 2013. Κάθε ημέρα εκπαίδευσης θα καλύψει ένα ξεχωριστό κομμάτι του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν τμήματα στην ύλη του μαχαιριού, ραβδιού, άοπλη μάχη καθώς και τμήματα υποσυστημάτων. Οι θέσεις συμμετοχής για το camp είναι περιορισμένες.
Στη συνέχεια των εκδηλώσεων από τις 14 έως 16 Ιουνίου 2013 θα πραγματοποιηθεί και το ετήσιο FCS Mediterranean Gathering στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Leonanti (http://www.hotelleonanti.gr ) στον Μαραθώνα. Το ξενοδοχείο Leonanti βρίσκεται κοντά στην παραλία του Σχοινιά περίπου 1 ώρα από την Αθήνα. Μετά το Pregathering (Παρασκευή 14 Ιουνίου) θα υπάρξει γεύμα για τον Tuhon Ray και για όλους τους παρευρισκόμενους που το επιθυμούν. Επίσης το Σάββατο το πρωί(15 Ιουνίου) θα γίνουν οι εξετάσεις βαθμών.
Τέλος την Κυριακή 16 Ιουνίου ,ώρα 14.00,θα διεξαχθεί Το 3ο Πανευρωπαϊκό τουρνουά Bladesport όπου και ο Tuhon Ray θα είναι κεντρικός διαιτητής.
Πληροφορίες: Δημήτρης Μπουδάκης, κιν.:6979009989

Διαβάστε λίγα λόγια για το Φιλιπίνο Κόμπατ Σύστεμς


×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι