5η Συνάντηση Choy Lee Fut Kung Fu

εικόνα άρθρου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω  του κορωνοϊού, στο κλειστό γυμναστήριο Άργους πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση του συστήματος Choy Lee Fut Kung Fu. Οι σχολές Ναυπλίου, με προπονήτρια την Λαμπάδα Μαρία,  Άργους με προπονήτρια την Άννα Κοκκινάκη και Αθηνών με προπονητή τον Παναγιωτάκη Δημήτρη, συμμετείχαν, με  130 αθλητές όλων των ηλικιών μετατρέποντας τη μέρα σε μια γιορτή των πολεμικών τεχνών. Οι αθλητές  παρουσίασαν τεχνικές σε στόχους, σκιαμαχίες και τεχνικές μάχης.


Ήταν μια πραγματική γιορτή, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, δίνοντας ιδιαίτερα την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να εμφανιστούν μπροστά σε  ένα ενθουσιώδες κοινό, που συνεχώς επευφημούσε  και ενθάρρυνε όλα τα παιδιά.

Επίδειξη πραγματοποίησαν και οι προχωρημένοι αθλητές  δίνοντας κίνητρο στους νέους  για περαιτέρω εξέλιξη. Ξεχωριστή πινελιά στην επίδειξη η παρουσίαση τεχνικών από οικογένειες. Μαμάδες και μπαμπάδες μαζί με τα παιδιά τους, παρουσίασαν τεχνικές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το kung fu είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες.


Σε όλους τους αθλητές απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής, καπελάκι με την επωνυμία του συλλόγου καθώς και σνακ μαζί με χυμό.


Την διοργάνωση αυτής, της κατά ομολογίας όλων, επιτυχημένης εκδήλωσης, την είχαν οι προπονήτριες , Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία.


Τέλος, να ευχαριστήσουμε, την οικογένεια Χριστοδούλου για την διάθεση των χυμών, το Ν.Π.Δ.Δ.  του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την κάλυψη της ηχητικής εγκατάστασης και φυσικά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι