Ο πρόεδρος της EJU για το Ευρωπαϊκό βετεράνων: «Τρομερές οι προσπάθειες της ΕΟ Τζούντο για την οργάνωση των αγώνων στο Ηράκλειο»

εικόνα άρθρου
Η εβδομάδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο βετεράνων έφτασε... Η διοργάνωση, η οποία θα κρατήσει τέσσερις ημέρες, ξεκινάει την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Τις τρεις πρώτες ημέρες θα γίνουν το ατομικά, ενώ στο φινάλε των αγώνων θα γίνουν την Κυριακή με τα ομαδικά.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζούντο, Otto Kneitinger, με δήλωσή του στο επίσημο site της EJU, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την έναρξη της διοργάνωσης, τονίζοντας πως ανυπομονεί να καλωσορίσει στην Ελλάδα τους συμμετέχοντες.

«Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζούντο σας καλωσορίζω όλους με μεγάλη χαρά στο Ηράκλειο, εδώ στην Ελλάδα, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων. Δυστυχώς η πανδημία που συνεχίζει να μας πλήττει μέχρι και σήμερα, έχει προκαλέσει πολλά εμπόδια και για τους αγωνιζόμενους αλλά και για εμάς τους διοργανωτές που καλούμαστε να ξεπεράσουμε. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο για τις τρομερές προσπάθειες που κατέβαλε για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην οργάνωση αυτού του σημαντικού γεγονότος. Εύχομαι επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία αλλά και να έχουν μια ευχάριστη διαμονή εδώ στην Ελλάδα».

Όπως επισημαίνει στο άρθρο της η δημοσιογράφος της EJU, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο έκανε τα πάντα για να σιγουρευτεί ότι όσοι αφιχθούν στο Ηράκλειο, θα ζήσουν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία, έστω και οι δυσκολίες που υπάρχουν, λόγω της υγειονομικής κρίσης, είναι πολλές και μερικές φορές αξεπέραστες.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης  δεν είχε καμία αμφιβολία για το ότι αυτή η  εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη  στο Ιστορικό και ειδυλλιακό νησί της Κρήτης.
«Το Ηράκλειο είναι μια πόλη διάσημη για την φιλοξενία και τις παραδόσεις της . Έχει μια πολύ πλούσια Ιστορία και  πολύ ευχάριστο καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της υπέροχης πόλης μας αλλά και να γευτούν τα φανταστικά πιάτα που έχει να προσφέρει η κρητική κουζίνα. Είναι απίστευτη τιμή να έχουμε στη διοργάνωση βετεράνους αθλητές και να τους απολαύσουμε εν δράση. Δεν πρόκειται απλώς για μια διοργάνωση αθλητισμού. Είναι ένα αθλητικό φεστιβάλ και ανυπομονώ να δω όλους όσοι συμμετέχουν να το απολαμβάνουν.  Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Ένωση Τζούντο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Ελληνική Ομοσπονδία και έχουμε έτσι την ευκαιρία να είμαστε οι διοργανωτές αυτού του απίστευτου πρωταθλήματος».

Στην κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, όπου θα συμμετέχουν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες, συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Υποστηρικτές των αγώνων είναι ο Δήμος Ηρακλείου, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και οι Μινωϊκές Γραμμές.

Η τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 15:30. Τις τρεις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά, ενώ την τελευταία το ομαδικό. Οι αγώνες, καθ` όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα εκκινούν στις 09:30 και οι τελικοί στις 16:00 εκτός της Κυριακής που θα πραγματοποιηθούν στις 14:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι