Πενταήμερο σεμινάριο Τσι Κουνγκ στη Κρήτη

εικόνα άρθρου
ZHONG YUAN QI GONG 5ήμερο RETREAT στην Νότια Κρήτη! 26 – 31 Αυγούστου 2022.

Το πρώτο μας retreat με εκπαίδευση στο σύστημα Zhong Yuan Qi gong πρώτο επίπεδο μαζί με εξάσκηση. Διδάσκει η Λύδια Τυλλιανάκη πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια για το πρώτο επίπεδο στο ZYQ.

Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν το σύστημα, αλλά και όσοι το έχουν ήδη μάθει και το εξασκούν και επίσης και όσοι έχουν μάθει και τα άλλα επίπεδα. Τα πρωινά θα γίνεται εκπαίδευση στο πρώτο επίπεδο που όλοι μπορούν να επαναλάβουν, και τα απογεύματα θα γίνεται πρακτική στις ασκήσεις του συστήματος ανοιχτή σε όλα τα επίπεδα. Αν οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ται τσι θα υπάρχει ευκαιρία να γίνει και μάθημα με απλές ασκήσεις ται τσι η άλλο απλό σύστημα τσι κόνγκ.
Το retreat μας θα γίνει στην όμορφη κοινότητα του Αζογυρέ στην Νότια Κρήτη Νομό Χανίων. Η κοινότητα είναι μιάμιση ώρα απο τα Χανιά, στην Νότια Δυτική Κρήτη. Για να πάει κανείς στην θάλασσα είναι περίπου 10 λ οδήγηση απο την Παλαιοχώρα . Βρίσκεται σε ημιορεινή περιοχή κοντά σε τρεχούμενα νερά. Το μέρος είναι πολύ μαγικό και εμπνέει για ενεργειακή άσκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Λύδια Τυλλιανάκη στο 6941605288 ή στο lydiatilli@hotmail.com.

(η φωτογραφία είναι της Cécile Jeitz)

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι