Μετάλλια και διακρίσεις για το Πρωτέα Ιωαννίνων

εικόνα άρθρου
Στο Μπλεντ της Σλοβενίας πραγματοποιήθηκε από τις 22-29 Aπριλίου 2013 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών. Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε συνολικά 5 χρυσά, 10 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα και κατέκτησε την 5η θέση στην γενική κατάταξη των μεταλλίων ανάμεσα σε 33 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Γιαννιώτικος Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ έδωσε το παρόν στην Εθνική ομάδα με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του. Κατέκτησαν συνολικά 1 αργυρό και 5 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά και σε ομαδικά αθλήματα στα οποία συμμετείχαν.
Πιο αναλυτικά οι διακρίσεις για τον Α.Σ. Πρωτέα:

Δημητρίου Θωμαΐς: 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών . Επιστρέφοντας στο βάθρο των νικητών μετά την απουσία της λόγω τραυματισμού όλο το 2012 και πανηγυρίζοντας το 10ο Πανευρωπαϊκό της τίτλο στο ατομικό της αγώνισμα καθώς και πολύ περισσότερους τίτλους σε ομαδικά αγωνίσματα.

Λεκατσά Μαρία: Στην κατηγορία Νεανίδων κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2012 κατέλαβε την 2η θέση σε αυτό το Πανευρωπαϊκό χάνοντας την πρώτη θέση κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον τελικό της κατηγορίας της. Η αθλήτρια του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων κατέκτησε ακόμα 2 χάλκινα μετάλλια στα ομαδικά αθλήματα της κατηγορίας της (ομαδικές μάχες και ομαδικές εναέριες θραύσεις).

Ιωάννης Τιμαγένης: Στην κατηγορία Ανδρών κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο. Για πρώτη φορά στο βάθρο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς αρκετές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα είχε μείνει εκτός μεταλλίων.

Δημήτριος Τιμαγένης: Στην κατηγορία Εφήβων κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές εναέριες τεχνικές. Ο περσινός χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στάθηκε άτυχος στον πρώτο του αγώνα χάνοντας μετά από τρεις παρατάσεις και έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων στο ατομικό του αγώνισμα.

Ο προπονητής του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, κος Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε:
«Για ακόμη μια φορά αποδείξαμε ότι το επίπεδο του συλλόγου μας είναι κορυφαίο. Οι αθλητές μας εδώ και χρόνια κάνουν τον σύλλογό μας και την πόλη μας περήφανους τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Έχουμε διάρκεια στις επιτυχίες, πάντα υψηλούς στόχους και δίκαια χαρακτηρίζουμε τον Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ως τον Σύλλογο των Πρωταθλητών! Η προετοιμασία των αθλητών μας πήγε πάρα πολύ καλά χωρίς τραυματισμούς και πιστεύω πως αν είχαμε και λίγο τύχη στις κληρώσεις θα είχαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου για τις επιτυχίες που μας χάρισαν καθώς και το Γυμναστήριο FITNESS CLUB που συνέβαλε στην προετοιμασία των αθλητών μας παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του. Επόμενος στόχος των αθλητών του συλλόγου μας είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στα μέσα του Ιούλη στην Σόφια της Βουλγαρίας. Έτσι λοιπόν για την αγωνιστική ομάδα Ανδρών – Γυναικών του Συλλόγου μας συνεχίζεται η προσπάθεια καθώς στις αρχές Ιουνίου είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο. Ξεκινάει λοιπόν ένας νέος κύκλος προετοιμασίας των αθλητών μας με στόχο πάντα να είμαστε παρόντες και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερους Γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα και καλύτερες παγκόσμιες διακρίσεις!»
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι