Πανελλήνιο σεμινάριο Ταεκβοντό στη Λευκάδα

εικόνα άρθρου
Το ΔΣ του σωματείου μας συγχαιρει για αλλη μια εκδήλωση που πηρε μερος την 24/07/2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας.  

Συγκεκριμένα ο σύλλογος μας διοργάνωσε Πανελλήνιο Σεμινάριο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF με την έγκριση της ΑΟΤΕ (Αθλητικης Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ελλαδος) στο οποιο δίδαξε ο καθηγητής  φυσικης αγωγης και υπεύθυνος διαιτησίας στην Ελλάδα  7ο Dan Μαστερ Παπαδιωτης Γεώργιος . Στο σεμινάριο συμμετείχαν 80 αθλητές απο τους συλλόγους του ΑΣ Πρωτέα Ιωαννίνων, του ΑΓΑ Ευαθλου Λευκαδας, του ΑΣ Τιτάνες Ηπείρου ,του ΑΣ Μαχητές Άρτας του ΠΣ Διστόμου και απο τον ΠΣ  Άσπρα Σπιτια Βοιωτίας.

Μεγάλη τιμη για το σύλλογο μας ηταν η παρουσία και η στήριξη στο έργο του συλλόγου του Δημάρχου Ν.Λευκαδας κ. ΚΑΛΟΥ Χαράλαμπου καθως και του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής κ. Βαλασιαδη Αναστάσιου και του Μέλους της Τεχνικής Επιτροπής κ. Βενέτη Κωνσταντίνου οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι απο τον αριθμό των συμμετέχοντων αθλητών εν μέσω καλοκαιριού αλλα  και μετα τις δύσκολες συνθήκες για την εποχή μας.

Συγχαρητήρια επισης στο διοργανωτή συλλογο του Ευαθλου Λευκάδας και στο Διεθνή Εκπαιδευτη Καββαδία Ευστάθιο για την οργάνωση του σεμιναριου αλλα και για τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών (50) στην εκδήλωση.
Την Κυριακή 25/07/2021 πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και  μαυρων ζωνων Ι Dan στον χώρο του συλλόγου απο τον Διεθνη Εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο και τους Εκπαιδευτες Ευθυμιατο Αναστάσιο και Καραγιωργο Ιωαννη παρουσία του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής κ. Βαλασιαδη Αναστάσιου και του Μέλους της Τεχνικής Επιτροπής κ. Βενέτη Κωνσταντίνου.

Οι 24 αθλητές που εξετάστηκαν προήχθησαν επιτυχώς στον επόμενο Βαθμό έχοντας πολυ καλά σχόλια απο την τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές και γονείς αλλα και στην Ομοσπονδία για τις ευκαιρίες που δίνει στους αθλητές μας.

Ευχόμαστε να στηρίζονται απο ολους τους φορείς τετοιες δράσεις που προωθούν το αθλητικο πνεύμα ,την υγεία και για το νησί μας τον αθλητικο τουρισμό.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

Επιστολή του συλλόγου στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι