Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

εικόνα άρθρου
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 9,10,11 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Δήμου Πειραιά.
Στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Iωάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης και το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωάννης Χατζηαλέξης.

Η διοργάνωση διεξήχθη από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, υπό την αιγίδα και την πολύτιμη συνδιοργάνωση του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν.  

Η Πρόεδρος Μ.Χαριτοπούλου και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο και στα στελέχη της Διοίκησης του Ο.Π.Α.Ν. οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την Ομοσπονδία και το άθλημα και συνέβαλαν όσο μπορούσαν στην επιτυχία μιας μεγάλης αλλά και δύσκολης διοργάνωσης, εξαιτίας της γενικής επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα. Η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ και ο Δήμος Πειραιά χτίζουν μια πολύ σημαντική συνεργασία η οποία θα αναπτυχθεί περαιτέρω στο προσεχές μέλλον  προς όφελος του αθλήματος και της κοινωνίας.   
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε επίσης τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την αγάπη του για το Ζίου Ζίτσου. Ο κ. Αυγενάκης βρίσκει πάντα χρόνο για να βρεθεί δίπλα στους αθλητές, στην Ομοσπονδία και στις διοργανώσεις μας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 51 Σύλλογοι με 507 συμμετοχές αθλητών-τριών στα αγωνιστικά συστήματα Fighting, Newaza, Duo, οι οποίοι προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα και σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις, παρά την πολύμηνη αποχή τους από την προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα
.  
Ήταν η πρώτη επίσημη διοργάνωση σε πανελλαδικό επίπεδο μετά την έξαρση της πανδημίας covid-19. Η οργάνωση και ο συντονισμός του πρωταθλήματος εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ, αλλά και η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων αθλητών, προπονητών, διαιτητών, γραμματειών, προσωπικού γηπέδου συνέβαλλαν στην άριστη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου και στην τήρηση των μέτρων που προβλέπονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο.

Η Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ. συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους, τους αθλητές, τους προπονητές, τους διαιτητές, τα μέλη των γραμματειών, το προσωπικό, τους εθελοντές, τους χορηγούς (Alterlife, Force 1), τους υποστηρικτές και όλους τους εμπλεκόμενους στο 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2021.

Απο Δ.Τ. της ΕΦΕΟΖΖ στον ΠΟΠΤ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι