2ο πρόγραμμα εξωτερικών προπονήσεων για τον Ευκλέα

εικόνα άρθρου
Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές τους , τα μέλη του αλλά και όσους καλεσμένους συλλόγους και προπονητές παρευρέθησαν στο 2ο πρόγραμμα εξωτερικών προπονήσεων 2020.

Το πρόγραμμά μας πραγματοποίηθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο , στο ποδοσφαιρκό γήπεδο 7χ7 του δήμου Λευκάδας και σε εξωτερικούς χώρους -παραλίες της Λευκάδας και του Νυδρίου Λευκάδας,με επιτυχία σχεδόν όλο το μήνα Ιουλίο και παρότι τις δυσκολίες αριθμούσε 80 αθλητές συμμετέχοντες. Στη διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιηθηκε επίσης απονομή πτυχιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έγχρωμων, ζωνών καθώς και του Ι DAN της Ροντογιάννης Μαρίνας και ΙΙ DAN της ΔΑΓΛΑ Βησσαρίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους και φίλους που παρευρέθησαν και προπονηθήκαμε μαζί ανταλλάσοντας γνώσεις και εμπειρίες :

Το σύλλογο Ταεκβονντο Ευκλεα Πρέβεζας και το Μάστερ Σολδάτο Άγγελο, τον σύλλογο Ταεκβονντο Ευκλέα Λούρου και την εκπαιδευτή Κατσαούνου Γρηγορία, το σύλλογο Ταεκβονντο Ευκλέα Βόνιτσας-Παλαίρου-Μοναστηρακίου και τον εκπαιδευτή Βουλιστιώτη Ιωάννη, τον ΑΟ Ατλα Κικ Μποξ και τον προπονητή Κατωπόδη Γεωργιο και το σύλλογο Ταεκβονντο ΑΣ Κένταυρο Αστακού και τον προπονητή κ.ο Μαρίνο Γεώργιο.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ευχόμαστε σε όλους και καλή ξεκούραση.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι